zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Blog

Čím se liší kvalitní látky od těch méně kvalitních?

Říkáte si „Látka jako látka“. Všechno vypadá podobně, tak v čem by mohl být rozdíl. Ale pozor, rozdílů může být opravdu hodně a koupí nekvalitní rolety zbytečně její pořízení prodražíte.

 Petra Šenková
 26.05.2023
 doba čtení:
PŘEČÍST ČLÁNEK

ENBRA - náš spolehlivý partner pro fotovoltaiku

V dnešní době je velmi náročné si zvolit spolehlivého partnera a dodavatele v oblasti fotovoltaiky. Média jsou protkaná množstvím kauz o selhání několika společností a firem a proto je důležité najít spolehlivou a stabilní společnost. Tou je například česká společnost ENBRA....

 Petra Šenková
 24.05.2023
 doba čtení:
PŘEČÍST ČLÁNEK

NOVĚ: Vyřešte financování nákupu stínění s úvěrem od Swiss Life Select a.s.

Nově zařazená možnost financování nákupu stínění přináší zákazníkům pohodlí a flexibilitu při realizaci jejich projektů. Swiss Life Select a.s. se postará o celý proces financování od začátku až do konce, aby zákazníkům usnadnila cestu k jejich požadované...

 Petra Šenková
 15.05.2023
 doba čtení:
PŘEČÍST ČLÁNEK

Fotovoltaika na klíč krok za krokem

Fotovoltaika je dnes tématem řešeným na každém rohu. Řeší ji lidé v práci, přátelé, řeší ji firmy i bytové domy. Stále je to jednou z možností, jak se stát více soběstačnými a jak šetřit za energie. Pojďme se proto podívat krok za krokem, jak probí...

 Petra Šenková
 04.05.2023
 doba čtení:
PŘEČÍST ČLÁNEK

Nejoblíbenější druhy interiérového stínění

V dnešní době je stínění do interiéru jedním z nejdůležitějších prvků při zařizování domů a kanceláří. Pomáhá udržovat soukromí a chrání proti slunečnímu záření a vedru, zatímco dodává interiéru styl a eleganci. Mezi nejobl...

 Petra Šenková
 03.04.2023
 doba čtení:
PŘEČÍST ČLÁNEK

První "Světový den stínící techniky" - 21. 3. 2023

První jarní den úplně vyzývá k tomu, abychom se zamysleli nad naším fungováním na planetě Zemi a nad její ochranou. A právě z tohoto důvodu byl na tento den ustaven nový světově uznávaný den - Global shading day, neboli Světový den stínící techniky.

 Petra Šenková
 13.03.2023
 doba čtení:
PŘEČÍST ČLÁNEK

For Garden v Praze začíná už 30. března 2023

Na přelomu března a dubna bude v Praze 16. mezinárodní veletrh zahradní architektury, zeleně, nábytku a techniky For Garden. A Labona bude opět jeho součástí.

 Petra Šenková
 08.03.2023
 doba čtení:
PŘEČÍST ČLÁNEK

Jak funkčně zabudovat venkovní žaluzie a kolik je třeba kontaktního zateplení?

Pokud jste se rozhodli, že budete mít na domě nebo bytě venkovní žaluzie, zbývá vám už jen rozhodnutí, jak je instalovat a zapravit. Podívejme se na 2 nejběžnější varianty - podomítkovou montáž s PurBoxem a dodatečnou s přiznaným krycím plechem.

 Petra Šenková
 03.03.2023
 doba čtení:
PŘEČÍST ČLÁNEK

Jak fungují optimizéry u fotovoltaiky a kdy se vyplatí je použít?

Už jste někdy slyšeli, že celek funguje tak, jako jeho nejslabší článek? A toto je přesně případ fotovoltaického systému bez použití optimizérů. Jak fungují? 

 Petra Šenková
 26.02.2023
 doba čtení:
PŘEČÍST ČLÁNEK

Styly bydlení - Retro, rustikální a industriální (3. díl)

A máme tu poslední díl ze série věnující se stylům bydlení. V tomto se podíváme na styly retro, rustikální a industriální. Tak se pusťte do čtení.

 Petra Šenková
 22.02.2023
 doba čtení:
PŘEČÍST ČLÁNEK

Nejčtenější články

Venkovní žaluzie: Kdo šetří má za tři

Vlastníte firmu a poskytujete práci několika lidem a nebo jste majitelem budovy, kterou pronajímáte společnosti pro firemní účely? 

Jak zútulnit okna bez vrtání? Vsaďte na plissé

Stínící technika je automatickou součástí domů, bytů a kanceláří. Poskytuje nám stín, soukromí a zútulňuje interiér. Život bez ní už si často ani nedovedeme představit. Co dělat ale v případě, kdy chceme stínění, ale nemůžeme vrtat do okna či zdiva?

Žaluzie chrání naše soukromí - za vším hledej žárlivost

Již od počátku světa jsme zmítáni emocemi jak pozitivními, tak negativními. Jednou z těchto emocí je i žárlivost. Ale co má žárlivost společného se žaluziemi? Více, než myslíte…

Jsme tým Labona a píšeme pro vás články a zajímavosti o žaluziích a roletách

Pavel Hrdlička

Majitel

Labona

Obchod

Petra Šenková

Marketing

Načíst další