zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Blog

Akce na bioklimatické pergoly a venkovní žaluzie brzy končí

Akce na bioklimatické pergoly a venkovní žaluzie brzy skončí. Do konce února máte ještě možnost objednat pergolu ARTOSI se slevou 6 % a také se screenovými roletami 1 + 1 zdarma. U venkovních žaluzií jede akce 4 + 1 zdarma. Využijte obou akcí zavčas a buďte připraveni na léto.

 Petra Šenková
 06.02.2023
 doba čtení:
PŘEČÍST ČLÁNEK

Stavební veletrh 2023 v Brně se blíží

Vstupenky zdarma v článku.

Jsme rádi za každou příležitost, kde se můžeme se zákazníky potkat osobně a předvést nejen bioklimatickou pergolu a nový zahradní nábytek, ale i další produkty z naší nabídky. Tentokrát v Brně na Stavebním veletrhu v termínu 2. - 4. 3. 2023....

 Petra Šenková
 06.02.2023
 doba čtení:
PŘEČÍST ČLÁNEK

Styly bydlení - Provence a Vintage (2. díl)

V předchozím článku jsme se zaměřili na styl skandinávský a minimalistický, dnes se podíváme na další dva výrazné styly a těmi jsou Provence a Vintage. Jaké jsou jejich znaky a jaké stínění k nim nejlépe sedí? Přečtěte si dále.

 Petra Šenková
 01.02.2023
 doba čtení:
PŘEČÍST ČLÁNEK

Styly bydlení - skandinávský a minimalistický (1. díl)

Dnešní doba nabízí mnoho stylů a nápadů, jak si udělat své obydlí co nejpříjemnější. Podíváme se společně na to, jak si můžeme byt či dům vyladit interiérem nebo exteriérem a zároveň ukážeme, jaké stínění je nejvhodnější k danému stylu.

 Petra Šenková
 24.01.2023
 doba čtení:
PŘEČÍST ČLÁNEK

Po roce je tu opět Veleton - Stavební online veletrh

Uběhlo to jako voda a je tu další online stavební veletrh Veleton 2023. Co vás na něm čeká a proč ho navštívit? A jakým způsobem?

 Petra Šenková
 22.01.2023
 doba čtení:
PŘEČÍST ČLÁNEK

Dotace na fotovoltaiku

Jak je to s dotacemi na fotovoltaické systémy v České republice? Jakou část nákladů vám pokryjí a kdy na ně máte nárok? Přečtěte si více v následujícím článku.

 Petra Šenková
 10.01.2023
 doba čtení:
PŘEČÍST ČLÁNEK

13 nejčastějších mýtů o fotovoltaice

Fotovoltaiky jsou dnes snad úplně všude. Ze všech stran se hrnou nabídky, reklamy, čím dál tím víc jich přibývá na okolních střechách. S tímto přichází i řada strašáků a fám. Jak to je doopravdy?

 Petra Šenková
 07.12.2022
 doba čtení:
PŘEČÍST ČLÁNEK

Akce 4 + 1 zdarma na všechno

Slevy v letošním roce u nás ještě gradují, proto jako poslední akci spouštíme 4 + 1 zdarma na všechny produkty. Objednejte 5 kusů stínění a nejlevnější kousek máte zdarma.

 Petra Šenková
 21.11.2022
 doba čtení:
PŘEČÍST ČLÁNEK

Objednejte si pergolu ARTOSI a získejte k ní screenovou roletu zdarma

Tak tohle je naprostá bomba. Spustili jsme akci k bioklimatickým pergolám. Představte si to pohodlí pod pergolou s naklápěcími lamelami, jak sedíte v křesle, čtete si knihu a užíváte si blažené chvíle… A představte si, že když slunce sestoupí níže, stiskem jediného tlačítka st...

 Petra Šenková
 07.11.2022
 doba čtení:
PŘEČÍST ČLÁNEK

Snižte cenu za energie ve vaší domácnosti

Cena elektřiny raketově stoupla, situace je nejistá a mnoho společností stojí na pokraji svých možností. Na účtech domácností se najednou objevují nemalé částky nad plán rodinného rozpočtu. Zní to trochu jako hororový scénář, že? Tak se pojďme podívat, jak na zdražen...

 Petra Šenková
 20.10.2022
 doba čtení:
PŘEČÍST ČLÁNEK

Nejčtenější články

Jak vybrat správné žaluzie pro vaše okna?

Sedíte doma a dumáte, jaké stínění by bylo pro váš domov vhodné? Mrkněte se na pár rad v našem průvodci. Snáze se pak rozhodnete pro správný typ.

Jak řešit velkoformátové látkové stínění? Jednou z možností jsou japonské stěny

Pokud potřebujete zastínit velkou plochu, kterou může být např. váš obývací pokoj nebo ložnice a chcete přitom využít moderní a elegantní stínicí techniku, tak japonské stěny jsou pro vás to pravé ...

Labona, s.r.o. – dodavatel české stínící techniky, plastových palubek a plotů

Jsme e-shop specializující se na prodej stínící techniky a plastových palubek a plotů. Našimi dodavateli jsou ryze české firmy ISOTRA a.s., STÍN KOVO, s.r.o. a Renol CZ, s.r.o.

Jsme tým Labona a píšeme pro vás články a zajímavosti o žaluziích a roletách

Pavel Hrdlička

Majitel

Labona

Obchod

Petra Šenková

Marketing

Načíst další