zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

5 nejpoužívanějších druhů stínění: Které máte doma vy?

Domov je místo, kde jsme sami sebou, kde si můžete konečně v klidu vydechnout, místo kde se můžeme schovat… Zkrátka místo, kde nechceme, aby na nás bylo vidět. A k tomu slouží stínění oken, které se v posledních letech stalo nezbytnou a samozřejmou součástí domácnosti. Víte,  jaké jsou nejčastější druhy?

Klasika jménem hliníkové žaluzie

Interiérové hliníkové žaluzie jsou klasikou, kterou zná každý. I když výběr barev je velmi široký, dlouhodobě vítězí elegantní bílá a stříbrná barva. Hliníkové žaluzie se pyšní jednoduchým designem, který snadno sladíte s jakýmkoliv interiérem, aniž by narušovaly jeho charakter. Ovládají se pomocí řetízku a intenzitu stínění si můžete sami vybrat.

Vertikální žaluzie pro větší okna

Vertikální žaluzie využijete pro zastínění větších oken a prosklených dveří, ale hodí se také pro předělení místnosti, či optického zakrytí jiné místnosti. Světlo regulujete pomocí plynulého otáčení lamel, které se dají stahovat i montovat několika různými způsoby. Lamely se vyrábí z mnoha různých barev a látek a proto je s vaším interiérem sladíte velice snadno.

 

Nabídka vertikálních žaluzií

 

Látkové rolety jsou znovu trendy

Díky moderním retro stylům se do interiéru vrátily látkové rolety. Jsou praktické, cenově dostupné a snadno se sladí  s vybavením místnosti. Jejich předností je i snadná montáž. Stačí  trochu zručnosti  a běžné nářadí, které má skoro každý doma.  

 

Nabídka látkových rolet

 

Venkovní žaluzie slouží i jako termoizolace

Venkovní žaluzie a markýzy jsou dnes brány jako automatická  součást  novostaveb rodinných domů a proto je s nimi počítáno již v samotném v projektu. Venkovní žaluzie slouží  nejen jako stínící produkt a ochrana našeho soukromí, ale také jako termoizolace. Lamely jsou  vyráběny ve více tvarech, velikostech a  barvách, tak abyste si mohli vybrat. A se světlem si můžete hrát dle potřeby a nálady.

 

Nabídka venkovních žaluzií

 

Příjemné posezení pod markýzou

Markýza je základ pro zastínění venkovních teras a balkonů.  Před slunečními paprsky chrání i fasádu a prosklené části domu. Tím zabraňuje i přehřívání interiéru. Široká kolekce látek zaručí vhodnost pro jakýkoliv styl stavby. Může být decentním prvkem nebo dominantou domu.       

stínění oken na domě

 

Nabídka markýz

 

Chraňte si své soukromí, ať se doma cítíte pohodlně v bezpečí.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Vystavovali jsme na Stavotechu v Olomouci - Stálo to za to

Minulý týden jsme si vyzkoušeli něco zcela nového – vystavovali jsme na stavebním veletrhu Stavotech v Olomouci, který proběhl od 5. do 7 listopadu 2015. Celé tři dny jsme vysvětlovali, prezentovali...

Co je to Plisse? Opravdu nejde o papírové žaluzie

Skládané látkové žaluzie Plisse Váš interiér zútulní, doplní o moderní a elegantní prvek s více možnostmi. Plisse materiály obsahují skelné vlákno, které uvítají zejména alergici.

Jak si správně vybrat stínící techniku?

Setkal se s tím asi každý. Otravné sluneční paprsky, nepříjemné světlo z ulice, zvědavé pohledy kolemjdoucích. Všechny tyto problémy mohou nastat, pokud svoje okna neochráníte vhodným zastíněním.

Jaká je nejjednodušší a nejlevnější varianta plastového plotu?

Soukromí, pocit bezpečí, ale i okrasný prvek – všechny tyto funkce může naplňovat vhodně zvolený plot. Přemýšlíte jaký typ vybrat? Pak nezapomeňte také na další důležité vlastnosti, jako je třeba jeho odolnost a nenáročnost údržby.