zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Akce 4 + 1 na interiérové stínění a sítě proti hmyzu

Další výhodná akce je tu. Pořiďte si 5 kousků interiérového stínění a jeden z nich dostanete zdarma. Více k akci se dozvíte níže.

Spouštíme skvělou akci na našem e-shopu, která vám umožní získat pátý kousek zdarma. Jak to funguje? Pokud si zakoupíte libovolných 5 produktů z naší nabídky interiérového stínění nebo sítí proti hmyzu, získáte nejlevnější kus z této pětice zcela zdarma.

To znamená, že pokud si například vyberete tři rolety a dvě sítě proti hmyzu, jeden produkt - nejlevnější z této objednávky - dostanete zcela zdarma. Tuto akci můžete využít na libovolnou kombinaci produktů z interiérového stínění, sítí proti hmyzu i náhradních dílů, takže máte volnost v tom, na co přesně akci využijete.

Tato akce je platná až do 31. srpna 2023, takže máte spoustu času na to, abyste si vybrali a využili této nabídky. Ať už potřebujete nové látkové rolety, žaluzie nebo sítě proti hmyzu do ložnice, obývacího pokoje nebo kanceláře, akce vám umožní ušetřit až 20 % z celkové ceny.

Naše produkty jsou vyráběny přesně na míru s nejvyšší kvalitou. Veškeré stínění si navíc zvládnete vyměřit a objednat sami přímo na e-shopu, takže si můžete užít zábavu při nakupování z pohodlí vašeho domova. Stejně tak i montáž je ve vašich rukou - na vše vám postačí běžné domácí nářadí a samotná instalace zabere chvilku. Mrkněte se přímo v detailu každého stínění na video a návody, jak jednoduchá montáž je.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost a vyberte si z naší nabídky 4 produkty a získáte 1 produkt zdarma! Kontaktujte nás, pokud máte nějaké dotazy nebo potřebujete radu ohledně našich produktů.


Petra Šenková




Čištění látkových rolet: Vaše rolety budou zase jako nové

Pořídili jste si domů látkovou roletu a tušíte, že je třeba se o ni jednou za čas postarat, aby vám déle vydržela a stále vypadala jako při pořízení. Je to tak. I o látkovou roletu je potřeba pečovat, i když vás uklidníme, nemusí to být moc často a rozhodně to není nijak náročné.

Luxus v každém detailu: rolety a žaluzie na míru pro vaši domácnost

V současné době, kdy každý hledá způsoby, jak svůj domov nejen zútulnit, ale i zvýšit jeho estetickou hodnotu, přicházíme s řešením, které spojuje obě tyto potřeby. Naše kolekce designových rolet a žaluzií na míru vnáší do interiérů jedinečný šarm a zároveň zůstává věrná praktické stránce věci. Přinášíme vám průvodce světem luxusního stínění, kde se potkává vysoká funkčnost s neotřelým designem.

Jak vyměřit podomítkové purenitové boxy pro venkovní žaluzie?

Purenitové boxy jsou nejen nejideálnější varianta pro podomítkové venkovní žaluzie, ale i jeden z nejjednodušších produktů k vyměření. Díky snadnému vyměření jsou vhodným produktem pro objednání právě na e-shopu.

Potřebujete něco schovat nebo oddělit? Vsaďte na moderní japonskou stěnu

Každý z nás občas ve svém bytě řeší, jak co nejefektivněji oddělit nebo přepažit velké místnosti, případně jak zakrýt kouty, do kterých nechcete, aby bylo vidět. Jak to vyřešit, když se jedná o přechodnou dobu? Co když stavění příčky je zbytečné, nebo si to v pronajatém bytě nemůžete dovolit? Pak vsaďte na japonskou stěnu.