zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Akce 4 + 1 zdarma na všechno

Slevy v letošním roce u nás ještě gradují, proto jako poslední akci spouštíme 4 + 1 zdarma na všechny produkty. Objednejte 5 kusů stínění a nejlevnější kousek máte zdarma.

4 + 1 zdarma

Objednejte si na našem e-shopu jakýkoliv 5 produktů a nejlevnější kousek máte zdarma. Akce probíhá v termínu od 21. 11. do 31. 12. 2022 a platí i při objednání zakázky s profesionálním vyměřením i montáží.

Pokud potřebujete poradit s výběrem, zavolejte nám, nebo napište.


Petra Šenková




Vertikální žaluzie nejlevněji

Jedním z nejoblíbenějším  stínícím produktem jsou vertikální žaluzie. Naši oblibu si získaly díky své variabilitě a přijatelné ceně.  

ENBRA - náš spolehlivý partner pro fotovoltaiku

V dnešní době je velmi náročné si zvolit spolehlivého partnera a dodavatele v oblasti fotovoltaiky. Média jsou protkaná množstvím kauz o selhání několika společností a firem a proto je důležité najít spolehlivou a stabilní společnost. Tou je například česká společnost ENBRA. Přečtěte si více o její historii, zkušenostech a úspěších.

Podpořte nás v soutěži ShopRoku 2020

Rok se s rokem sešel a je tu zase velmi důležitá akce pro všechny e-shopy — soutěž ShopRoku 2020. A v čem soutěž spočívá?

5 nejpoužívanějších druhů stínění: Které máte doma vy?

Domov je místo, kde jsme sami sebou, kde si můžete konečně v klidu vydechnout, místo kde se můžeme schovat… Zkrátka místo, kde nechceme, aby na nás bylo vidět. A k tomu slouží stínění oken, které se v posledních letech stalo nezbytnou a samozřejmou součástí domácnosti. Víte,  jaké jsou nejčastější druhy?