zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Aplikace pro výpočet výšky boxu venkovní žaluzie

V předešlém článku Vám kolegyně podrobně popsala, jak správně vypočítat výšku nábalu venkovní žaluzie. Náš partner pro výrobu stínící technik vyvinul také aplikaci pro chytré telefony, která Vám výšku nábalu žaluzie v okamžiku vypočítá.

ISOTRA PAKET

Aplikace pro chytré telefony se jmenuje ISOTRA PAKET a funguje na platformách Android a iOS. A je zcela zdarma, stačí ji jen stáhnout do Vašeho telefonu.

 

Jak to funguje?

V aplikaci zadáváte jen 3 údaje: Typ žaluzie, šířku a výšku. Poté ještě máte možnost výběru, zda bude žaluzie ovládána manuálně nebo motoricky.

   

 

Co všechno aplikace vypočítá?

Po zadání údajů se Vám ukáže vypočítaná výška nábalu zasahující do okenního otvoru, ale také varianta podomítkového provedení. Dále zde zjistíte počet držáků žaluzie, počet vynašečů, velikost mezery mezi horním kanálem a první lamelou a umístění ložisek.

Vypočítané výšky nábalu jsou ve dvou variantách. První je čistá výška nábalu a u druhé varianty, podomítkové, bylo přičteno 10 mm pro držáky. Aplikace Vám neušetří veškeré počítání, při volbě žaluzie v podomítkovém provedení, musíte hodnotu nábalu přičíst dle návodu, který máte v článku „Jak zjistit výšku boxu venkovní žaluzie“.

Aplikace vypočítává také umístění ložisek. To znamená, že v těchto místech nesmí být připevněny držáky žaluzie.

ISTORA PAKET Vám usnadní výpočet výšky nábalu žaluzie a jistě oceníte, že Vám také ušetří čas nejen při vyměření, ale také při montáži.


Sandra Heierhoff




Žaluzie do plastových oken? Komfort a ochrana

Kvalitní plastová okna jsou prakticky bezúdržbová, esteticky příjemná a účinně brání úniku energií. Doplňkem, na který však při pořizování plastových oken nesmíme zapomenout, je také kvalitní stínící produkt.

Pergola Artosi – středobod vaší zahrady

Chystáte se trávit více času na zahradě, ale nemáte tam dostatek zastíněného prostoru, kde se můžete usadit a odpočívat? Nebo rádi v suchu nasloucháte bubnování kapek letního deště? Pak pro vás máme skvělého parťáka, a to bioklimatickou pergolu.

Jde přes aplikace ovládat i Vaše soukromí?

V době chytrých telefonů už se nemusíte po dovolené vracet do přehřátého bytu, nebo se cestou z hor strachovat, že dorazíte do vymrzlého domu. Pomocí řídicích systémů a chytrého telefonu to máte pevně v rukou a na dálku můžete ovládat celý dům od žaluzií, až po garáž a alarm. Jak to funguje?

Jak vybrat žaluzie?

Když padne slovo žaluzie, každý si většinou vybaví stínění na okně. Když ale přijde na věc a je potřeba se rozhodnout, jaké žaluzie pořídit domů, není výběr už tak jasný. Proto jsme pro vás připravili článek, ve kterém popíšeme 3 základní druhy žaluzií.