zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Aplikace pro výpočet výšky boxu venkovní žaluzie

V předešlém článku Vám kolegyně podrobně popsala, jak správně vypočítat výšku nábalu venkovní žaluzie. Náš partner pro výrobu stínící technik vyvinul také aplikaci pro chytré telefony, která Vám výšku nábalu žaluzie v okamžiku vypočítá.

ISOTRA PAKET

Aplikace pro chytré telefony se jmenuje ISOTRA PAKET a funguje na platformách Android a iOS. A je zcela zdarma, stačí ji jen stáhnout do Vašeho telefonu.

 

Jak to funguje?

V aplikaci zadáváte jen 3 údaje: Typ žaluzie, šířku a výšku. Poté ještě máte možnost výběru, zda bude žaluzie ovládána manuálně nebo motoricky.

   

 

Co všechno aplikace vypočítá?

Po zadání údajů se Vám ukáže vypočítaná výška nábalu zasahující do okenního otvoru, ale také varianta podomítkového provedení. Dále zde zjistíte počet držáků žaluzie, počet vynašečů, velikost mezery mezi horním kanálem a první lamelou a umístění ložisek.

Vypočítané výšky nábalu jsou ve dvou variantách. První je čistá výška nábalu a u druhé varianty, podomítkové, bylo přičteno 10 mm pro držáky. Aplikace Vám neušetří veškeré počítání, při volbě žaluzie v podomítkovém provedení, musíte hodnotu nábalu přičíst dle návodu, který máte v článku „Jak zjistit výšku boxu venkovní žaluzie“.

Aplikace vypočítává také umístění ložisek. To znamená, že v těchto místech nesmí být připevněny držáky žaluzie.

ISTORA PAKET Vám usnadní výpočet výšky nábalu žaluzie a jistě oceníte, že Vám také ušetří čas nejen při vyměření, ale také při montáži.


Sandra Heierhoff




Moderní plastové palubky nebo klasické dřevěné obklady?

 Plastové palubky jsou moderní alternativou ke klasickému provedení ze dřevěných obkladů. Využijete je na fasádách domů, střešních podbití nebo obložení vikýřů a obložení schodů. V čem jsou lepší?

Trend, který se stále vrací?

Látkové rolety jsou trendem, který z našich oken hned tak nevymizí. A důvod je jasný, látkové rolety jsou velice praktické, cenově dostupné, můžeme si vybrat libovolný design a doladit tak interiér do posledního detailu.

Získejte komfortní prostředí v podkroví díky stínění střešních oken

Jaro je v plném rozpuku, příroda se probudila k novému životu a pomalu se blíží k létu.  Nastal nejvyšší čas, kdy začít řešit ochranu podkroví před přehřátím a prudkým sluníčkem.

Jak zútulnit okna bez vrtání? Vsaďte na plissé

Stínící technika je automatickou součástí domů, bytů a kanceláří. Poskytuje nám stín, soukromí a zútulňuje interiér. Život bez ní už si často ani nedovedeme představit. Co dělat ale v případě, kdy chceme stínění, ale nemůžeme vrtat do okna či zdiva?