zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Barevné žaluzie - jejich barvy můžete měnit dle trendů



I Vy každým rokem měníte svůj šatník na základě trendů?

A proč myslet jen na oblečení? Módním změnám podléhá i Váš interiér. Trend na tento podzim a zimu přeje barvám, se kterými si zpříjemníte dlouhé a pochmurné zimní večery.

Právě pro toto období jsou převážně in zemité barvy a to ideálně hnědá, béžová, khaki, vínová nebo odstíny hořčicové.

Ne však každý musí hned malovat své bydlení, stačí zkusit změnit barvy na roletách, plissé, japonských stěnách nebo vertikálních žaluzií.

V interiéru působí ležérně a romanticky. V člověku navozují pocit klidu, pohody, bezpečí, přesně ty pocity, které si s domovem chceme spojovat. Jsou symbolem tradice, stability a uvolnění. Sytější odstíny vyvolávají až příjemnou, intimní atmosféru...

Tak proč to nezkusit?

 

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Nejčastější závady horizontálních žaluzií: Jak si je můžete sami opravit?

Povedlo se vám nechtěně přetrhnout řetízek u žaluzie, prasknout silonové lanko nebo jinak poničit již namontovanou žaluzii? Nevěšte hlavu, není to nic, co by nešlo vyřešit. A s náhradními díly a manuály pro opravu od nás to zvládnete dokonce i svépomocí.

Labona mění vzhled pro přehlednější nákup

Zdá se vám, že je na našem webu něco jinak? Máte pravdu, webové stránky Labona.cz jsme oblékli do nového kabátu. Doufáme, že pro vás nový design bude přehlednější a příjemnější! Pojďte se s námi podívat, co je nového.

Jak vybrat barvu lamel horizontálních žaluzií?

Interiérové horizontální žaluzie jsou stále nejčastěji užívaný způsob stínění. Chrání před sluníčkem, usměrňují světlo v místnosti a chrání soukromí. Na trhu se nabízí několik typů horizontálních žaluzií, které se od sebe liší způsobem ovládání a montáže, jsou vhodné téměř do všech typů oken. Největší vliv na vzhled žaluzií má barva lamel. Jaké jsou jejich možnosti?

 

 

Záclony v kuchyni: čím je nahradit?

Tradičně se k zastínění kuchyně používaly záclony a závěsy, v poslední době se však trendy mění a častěji se setkáváme spíše s roletami a žaluziemi. Které z nich jsou do kuchyně vhodné? Podívejte se, jak je vybrat.