zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Barevné žaluzie - jejich barvy můžete měnit dle trendů



I Vy každým rokem měníte svůj šatník na základě trendů?

A proč myslet jen na oblečení? Módním změnám podléhá i Váš interiér. Trend na tento podzim a zimu přeje barvám, se kterými si zpříjemníte dlouhé a pochmurné zimní večery.

Právě pro toto období jsou převážně in zemité barvy a to ideálně hnědá, béžová, khaki, vínová nebo odstíny hořčicové.

Ne však každý musí hned malovat své bydlení, stačí zkusit změnit barvy na roletách, plissé, japonských stěnách nebo vertikálních žaluzií.

V interiéru působí ležérně a romanticky. V člověku navozují pocit klidu, pohody, bezpečí, přesně ty pocity, které si s domovem chceme spojovat. Jsou symbolem tradice, stability a uvolnění. Sytější odstíny vyvolávají až příjemnou, intimní atmosféru...

Tak proč to nezkusit?

 

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Podpořte nás v soutěži ShopRoku 2020

Rok se s rokem sešel a je tu zase velmi důležitá akce pro všechny e-shopy — soutěž ShopRoku 2020. A v čem soutěž spočívá?

5 nejpoužívanějších druhů stínění: Které máte doma vy?

Domov je místo, kde jsme sami sebou, kde si můžete konečně v klidu vydechnout, místo kde se můžeme schovat… Zkrátka místo, kde nechceme, aby na nás bylo vidět. A k tomu slouží stínění oken, které se v posledních letech stalo nezbytnou a samozřejmou součástí domácnosti. Víte,  jaké jsou nejčastější druhy?

Novinka v naší nabídce - sekční garážová vrata na míru

Podzim je tu, s ním přichází chladnější počasí a s ním pomalu zazimovávání rozestavěných domů, chat a chalup. Často je s tím spojená i potřeba uzavření do teď otevřených garáží a vjezdů a promrzání místností díky starým netěsnícím vratům. Pojďte to zavčas vyřešit - máme na to lék.

Stínění pro moderní dům, to jsou screenové rolety

Energetická úspora je díky novým technologiím stále výraznější a není proto divu, že pasivní domy jsou velmi populární. Fungují na principu systému vytápění, řízeného  větrání a využívání pasivních zdrojů tepla pomocí rekuperační jednotky. A ani zde nesmí chybět účinné stínění, které zajistí ochlazení interiéru v teplých letních měsících. Jaké vybrat?