zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Barevné žaluzie - jejich barvy můžete měnit dle trendů



I Vy každým rokem měníte svůj šatník na základě trendů?

A proč myslet jen na oblečení? Módním změnám podléhá i Váš interiér. Trend na tento podzim a zimu přeje barvám, se kterými si zpříjemníte dlouhé a pochmurné zimní večery.

Právě pro toto období jsou převážně in zemité barvy a to ideálně hnědá, béžová, khaki, vínová nebo odstíny hořčicové.

Ne však každý musí hned malovat své bydlení, stačí zkusit změnit barvy na roletách, plissé, japonských stěnách nebo vertikálních žaluzií.

V interiéru působí ležérně a romanticky. V člověku navozují pocit klidu, pohody, bezpečí, přesně ty pocity, které si s domovem chceme spojovat. Jsou symbolem tradice, stability a uvolnění. Sytější odstíny vyvolávají až příjemnou, intimní atmosféru...

Tak proč to nezkusit?

 

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Duorolety a jejich výhody

Látkové duorolety jsou nejen velice efektivní, ale také dokonale praktické. Díky duoreletám doslova ovládnete den i noc.

Japonské posuvné stěny

Japonské posuvné stěny představují nejen originální prvek, který dodá interiéru elegantní atmosféru, ale také mají všestranné využití. Můžete je použít místo záclon do větších oken, ale také je proměnit ve stěnu pro zakrytí skříní.

Dotace na venkovní stínicí techniku jsou tady!

S radostí vám oznamujeme, že dlouho očekávaná dotace na venkovní stínicí techniku v rámci programu Nová zelená úsporám je tady, a byla spuštěna v pondělí 15. 10. 2018.

Rozdíly v typech markýz? Vše na jednom místě!

Plánujete koupi venkovní markýzy, ale nevyznáte se v jejich nabídce? V následujícím článku popíšeme jednotlivé typy markýz a pomůžeme vám zorientovat se v naší nabídce.