zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Barevné žaluzie - jejich barvy můžete měnit dle trendů



I Vy každým rokem měníte svůj šatník na základě trendů?

A proč myslet jen na oblečení? Módním změnám podléhá i Váš interiér. Trend na tento podzim a zimu přeje barvám, se kterými si zpříjemníte dlouhé a pochmurné zimní večery.

Právě pro toto období jsou převážně in zemité barvy a to ideálně hnědá, béžová, khaki, vínová nebo odstíny hořčicové.

Ne však každý musí hned malovat své bydlení, stačí zkusit změnit barvy na roletách, plissé, japonských stěnách nebo vertikálních žaluzií.

V interiéru působí ležérně a romanticky. V člověku navozují pocit klidu, pohody, bezpečí, přesně ty pocity, které si s domovem chceme spojovat. Jsou symbolem tradice, stability a uvolnění. Sytější odstíny vyvolávají až příjemnou, intimní atmosféru...

Tak proč to nezkusit?

 

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Máme za sebou skvělý workshop „Montáž fotovoltaické elektrárny“

Ve spolupráci s panem Tesárkem ze Svépomocí.cz a ENBRA, a.s. jsme připravili informačně nabitý workshop na téma „Montáž fotovoltaické elektrárny“. Byl určen především pro svépomocníky, ale místa si v něm našli i ti, kteří teprve zvažují nákup FVE a právě rozmýšlí, jestli se jim vyplatí zakázku zadat firmě, nebo ji přece jen zvládnou sami.

Snižte cenu za energie ve vaší domácnosti

Cena elektřiny raketově stoupla, situace je nejistá a mnoho společností stojí na pokraji svých možností. Na účtech domácností se najednou objevují nemalé částky nad plán rodinného rozpočtu. Zní to trochu jako hororový scénář, že? Tak se pojďme podívat, jak na zdražení elektřiny alespoň trochu vyzrát.

Tepelná stabilita budov – stínící technika (1. díl)

Připravili jsme pro vás sérii článků, ve kterých se pan Ing. arch. Petr Brandejský zaměří na informace ohledně tepelné stability budov. Dozvíte se rozdělení standardu budov, tipy pro zlepšení tepelné stability u novostaveb i starších domů a mnoho dalšího. Pusťme se do toho.

Purenitové boxy - nejideálnější varianta pro podomítkové provedení venkovních žaluzií

Nejideálnější možností pro podomítkové provedení venkovních žaluzií je montáž do podomítkových purenitových boxů.  Díky použitému materiálu purenitu a PIR izolace jsou vhodným řešením i pro pasivní domy.