zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Barevné žaluzie - jejich barvy můžete měnit dle trendů



I Vy každým rokem měníte svůj šatník na základě trendů?

A proč myslet jen na oblečení? Módním změnám podléhá i Váš interiér. Trend na tento podzim a zimu přeje barvám, se kterými si zpříjemníte dlouhé a pochmurné zimní večery.

Právě pro toto období jsou převážně in zemité barvy a to ideálně hnědá, béžová, khaki, vínová nebo odstíny hořčicové.

Ne však každý musí hned malovat své bydlení, stačí zkusit změnit barvy na roletách, plissé, japonských stěnách nebo vertikálních žaluzií.

V interiéru působí ležérně a romanticky. V člověku navozují pocit klidu, pohody, bezpečí, přesně ty pocity, které si s domovem chceme spojovat. Jsou symbolem tradice, stability a uvolnění. Sytější odstíny vyvolávají až příjemnou, intimní atmosféru...

Tak proč to nezkusit?

 

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Jak jsem nakupovala látkové rolety přes e-shop

I žena dokáže do svého domova sama vybrat, vyměřit, nakoupit a namontovat látkové rolety, tak aby nejen ladily k interiéru, ale také perfektně stínily. Nevěříte? Podívejte se na náš článek, dokážeme vám, že to není nic neobvyklého ani těžkého.

Duorolety a jejich výhody

Látkové duorolety jsou nejen velice efektivní, ale také dokonale praktické. Díky duoreletám doslova ovládnete den i noc.

Jak namontovat žaluzie?

Horizontální interiérová žaluzie je stálice v oblíbenosti a není proto divu, že je nejčastěji objednávaným stínícím produktem. Má jednoduchý design, který nenaruší žádný styl interiéru, skvěle stíní a hlavně se velmi snadno montuje.

Tepelná stabilita budov – stínění a orientace stavby (3. díl)

A je tu další díl ze seriálu o tepelné a světelné stabilitě budov od pana Ing.arch Petra Brandejského. Tentokrát zaměřený na stínění a orientaci stavby. Tak se pusťte do čtení...