zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Blíží se mezinárodní stavební veletrh v Praze FOR ARCH 2022

Poslední velká letošní akce, na které se s námi můžete potkat, se blíží každým dnem. Už od 20. září se otevřou brány výstaviště PVA EXPO Praha a vy tak budete moci navštívit stavební veletrh FOR ARCH 2022.

Veletrhy jsou skvělou variantou, kde při přípravě stavby, nebo i během jejího průběhu můžete načerpat inspiraci a získat materiály a produkty za veletržní ceny, promluvit si s dodavateli a vyzjistit detaily, nebo si naživo osahat stavební prvky a prohlédnout technologie. Proto jsme součástí veletrhu i my. Budeme mít na stánku vystavené venkovní žaluzie, screenové rolety i bioklimatickou pergolu, stejně tak mnoho vzorníků. Na každé stínění na míru vám ihned na místě připravíme cenovou nabídku. Novinkou v našem sortimentu budou fotovoltaické elektrárny a k vidění bude FV panel. Na místě s vámi rádi projdeme FVE na míru pro váš dům a také spočítáme předběžnou kalkulaci. Zastavte se za námi v termínu 20. - 24. 9. 2022. Vstupenky jsou zdarma ke stažení.

Chci vstupenku zdarma

 

Kromě milých kolegyní a kolegů, kteří rádi zodpoví vaše otázky, se můžete těšit i veletržní nabídku za zvýhodněné ceny - 1 bioklimatickou pergolu a 1 velkou rohovou sedací soupravu. Akce bude platit do vyprodání inzerovaných kusů v čase veletrhu.

Veletržní stánek Labona


Petra Šenková




Rozdíly v typech markýz? Vše na jednom místě!

Plánujete koupi venkovní markýzy, ale nevyznáte se v jejich nabídce? V následujícím článku popíšeme jednotlivé typy markýz a pomůžeme vám zorientovat se v naší nabídce.

Hledáte netradiční originální stínící variantu pro vaše okna? Zvolte plissé!

Plissé je vhodné jak pro klasická tak pro atypická okna, střešní okna i zimní zahrady. Široká nabídka barev, vzorů a potisků zajišťuje využití nejen v moderních budovách, ale i v rodinných domech.

Jaké jsou varianty vertikálních žaluzií?

Vertikální, svislé žaluzie tvoří součást mnoho domácností. Využívají se nejen jako stínící prvek, ale v případě potřeby také opticky předělí místnosti, nebo zakryjí něco, co nemá být vidět. Přemýšlíte nad vertikálními žaluziemi? Pojďte se s námi podívat, jaké varianty existují.

Jak vybrat projekt pro stavbu svépomocí?

Rostoucím trendem v českém stavebnictví je stavba domu svépomocí. Jen loni tak v Česku přibylo kolem pěti tisíc stavebníků a jejich počet se meziročně zvyšuje o 30%.