zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Byli jsme na ČT1 v pořadu Polopatě a máme pro vás záznam

Dostalo se nám nabídky účasti v pořadu na ČT1. Byla to pro nás velká příležitost. Tak jsme se jí hned chopili a ve vysílání představili krásnou pergolu Artosi. Nestihli jste nás v přímém přenosu? Nevadí. Máme tu pro vás záznam.

V neděli 10. května 2020 v ranních hodinách se nám povedlo dostat se na televizní obrazovky, a to díky pořadu Polopatě na České televizi 1. Byl to pro nás velký okamžik a další skvělá zkušenost do života našeho e-shopu. 

Do hlavní role byla obsazena luxusní hliníková pergola Artosi s naklápěcími střešními lamelami, vybavená screenovými roletami i efektním LED osvětlením. Jejího představení se brilantně ujal majitel Pavel Hrdlička.

Zajímá vás, jak vysílání vypadalo a o jaké informace k pergolám jste přišli? Podívejte se na video se záznamem


Petra Šenková




Srovnání typů a uložení venkovních žaluzií: Dodatečná montáž, podomítková instalace a překladový PurBox

Venkovní žaluzie nejsou jen praktickým doplňkem moderních domů a budov, ale také významně přispívají k jejich estetické hodnotě. Výběr správného typu montáže žaluzií může mít dlouhodobý vliv na vzhled, funkčnost a údržbu vaší nemovitosti. V tomto článku se podíváme na tři hlavní metody montáže venkovních žaluzií.

Objednejte si pergolu teď s 8% slevou

Sezona 2021 pomalu končí a za nějaký čas nás čeká ochlazení a nutné přerušení prací na rekonstrukcích a stavbách. I tento čas však jde efektivně využít a být připraveni na jaro 2022. Objednejte si proto pergolu ARTOSI - my vám na ni dáme slevu 8 %.

Akce na bioklimatické pergoly a venkovní žaluzie brzy končí

Akce na bioklimatické pergoly a venkovní žaluzie brzy skončí. Do konce února máte ještě možnost objednat pergolu ARTOSI se slevou 6 % a také se screenovými roletami 1 + 1 zdarma. U venkovních žaluzií jede akce 4 + 1 zdarma. Využijte obou akcí zavčas a buďte připraveni na léto.

Jak vypadá správně zabalená zásilka? Díl Druhý

V minulém článku jsme si pro představu ukázali, jak vypadají balíky se zbožím, které si objednáte v eshopu Labona. Budeme pokračovat ve stejném duchu a ukážeme si další zásilky našich produktů. Tentokrát se podíváme blíže na vnitřní látkové stínění.