zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Byli jsme na ČT1 v pořadu Polopatě a máme pro vás záznam

Dostalo se nám nabídky účasti v pořadu na ČT1. Byla to pro nás velká příležitost. Tak jsme se jí hned chopili a ve vysílání představili krásnou pergolu Artosi. Nestihli jste nás v přímém přenosu? Nevadí. Máme tu pro vás záznam.

V neděli 10. května 2020 v ranních hodinách se nám povedlo dostat se na televizní obrazovky, a to díky pořadu Polopatě na České televizi 1. Byl to pro nás velký okamžik a další skvělá zkušenost do života našeho e-shopu. 

Do hlavní role byla obsazena luxusní hliníková pergola Artosi s naklápěcími střešními lamelami, vybavená screenovými roletami i efektním LED osvětlením. Jejího představení se brilantně ujal majitel Pavel Hrdlička.

Zajímá vás, jak vysílání vypadalo a o jaké informace k pergolám jste přišli? Podívejte se na video se záznamem


Petra Šenková




První "Světový den stínící techniky" - 21. 3. 2023

První jarní den úplně vyzývá k tomu, abychom se zamysleli nad naším fungováním na planetě Zemi a nad její ochranou. A právě z tohoto důvodu byl na tento den ustaven nový světově uznávaný den - Global shading day, neboli Světový den stínící techniky.

S japonskými stěnami bude váš interiér středem pozornosti

Vnitřní látkové stínění je stále žádané a zákazníci hledají originální kousky, které interiér nejen ochrání před slunečními paprsky, ale zároveň ho oživí. Trendy variantou jsou japonské posuvné stěny, které nejen zastíní, ale také pomohou předělit místnost.

Jak vypadá správně zabalená zásilka? Díl Druhý

V minulém článku jsme si pro představu ukázali, jak vypadají balíky se zbožím, které si objednáte v eshopu Labona. Budeme pokračovat ve stejném duchu a ukážeme si další zásilky našich produktů. Tentokrát se podíváme blíže na vnitřní látkové stínění.

Největší stálice našeho e-shopu? Horizontální žaluzie jsou opravdu HIT!

Klasické interiérové horizontální žaluzie se vyskytují snad v každé domácnosti a nejen tam. Interiérová žaluzie je cenově nejdostupnější stínicí prvek, který nikdy nevyjde z módy. Podívejte se, jaké horizontální žaluzie najdete u nás na e-shopu a proč se jim říká HIT.