zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Byli jsme na ČT1 v pořadu Polopatě a máme pro vás záznam

Dostalo se nám nabídky účasti v pořadu na ČT1. Byla to pro nás velká příležitost. Tak jsme se jí hned chopili a ve vysílání představili krásnou pergolu Artosi. Nestihli jste nás v přímém přenosu? Nevadí. Máme tu pro vás záznam.

V neděli 10. května 2020 v ranních hodinách se nám povedlo dostat se na televizní obrazovky, a to díky pořadu Polopatě na České televizi 1. Byl to pro nás velký okamžik a další skvělá zkušenost do života našeho e-shopu. 

Do hlavní role byla obsazena luxusní hliníková pergola Artosi s naklápěcími střešními lamelami, vybavená screenovými roletami i efektním LED osvětlením. Jejího představení se brilantně ujal majitel Pavel Hrdlička.

Zajímá vás, jak vysílání vypadalo a o jaké informace k pergolám jste přišli? Podívejte se na video se záznamem


Petra Šenková




Jaký druh stínění je nejvhodnější do dětského pokoje?

Při zařizování dětského pokoje se soustředíme zejména na barvu stěn a nábytku a často zapomínáme na kvalitní stínění. A to je chyba, protože možnost regulace světla je pro dení aktivity i kvalitní spánek dítěte nezbytná.  Na výběr máme z několika druhu záclon, rolet nebo žaluzii. Jak vybrat tu správnou?

Purenitové boxy do 10 dní na stavbě

Purenitové kastlíky na míru jsou velmi žádanou variantou pro podomítkové provedení venkovních žaluzií. O to víc teď, když se blíží zima a mnoho stavebníků potřebuje ještě dokončit co nejvíce na stavbě třeba i včetně fasády. 

Labona, s.r.o. – dodavatel české stínící techniky, plastových palubek a plotů

Jsme e-shop specializující se na prodej stínící techniky a plastových palubek a plotů. Našimi dodavateli jsou ryze české firmy ISOTRA a.s., STÍN KOVO, s.r.o. a Renol CZ, s.r.o.

Z garáže až na technologickou špičku Evropy!

Psal se rok 1992 a 2 kamarádi Ing. Erich Stavař a Ing. Bohumír Blachut začali podnikat jak už to bývá v omezeném prostoru v Bolaticích...