zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Byli jsme na ČT1 v pořadu Polopatě a máme pro vás záznam

Dostalo se nám nabídky účasti v pořadu na ČT1. Byla to pro nás velká příležitost. Tak jsme se jí hned chopili a ve vysílání představili krásnou pergolu Artosi. Nestihli jste nás v přímém přenosu? Nevadí. Máme tu pro vás záznam.

V neděli 10. května 2020 v ranních hodinách se nám povedlo dostat se na televizní obrazovky, a to díky pořadu Polopatě na České televizi 1. Byl to pro nás velký okamžik a další skvělá zkušenost do života našeho e-shopu. 

Do hlavní role byla obsazena luxusní hliníková pergola Artosi s naklápěcími střešními lamelami, vybavená screenovými roletami i efektním LED osvětlením. Jejího představení se brilantně ujal majitel Pavel Hrdlička.

Zajímá vás, jak vysílání vypadalo a o jaké informace k pergolám jste přišli? Podívejte se na video se záznamem


Petra Šenková




Proč opatřit markýzu motorovým pohonem?

Většina zákazníků by ráda ušetřila a venkovní markýzu by chtěli ovládat klikou. My z oboru však většinou říkáme razantní NE. Důvodem není, že chceme zákazníkovi prodat motor navíc. 

Jaká je nejjednodušší a nejlevnější varianta plastového plotu?

Soukromí, pocit bezpečí, ale i okrasný prvek – všechny tyto funkce může naplňovat vhodně zvolený plot. Přemýšlíte jaký typ vybrat? Pak nezapomeňte také na další důležité vlastnosti, jako je třeba jeho odolnost a nenáročnost údržby.

Centimetry nebo milimetry — také se občas ztrácíte?

Chystáte se objednat nové stínění, začínáte s vyměřováním rozměrů a najednou stojíte s metrem v ruce a váháte, jaký údaj vlastně zapsat do konfigurátoru? Máte v tom také zmatek?

 

 

Jak vyměřit vertikální žaluzie pro zastínění francouzského okna?

Francouzská okna dnes činí nedílnou součást většiny moderních obydlí. Do domu zajistí větší přísun světla, otevřou prostor, poskytnou krásný výhled, propojí interiér s exteriérem a usnadní přístup na terasu, balkon či zahradu. A jak je to se zastíněním?