zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Byli jsme na ČT1 v pořadu Polopatě a máme pro vás záznam

Dostalo se nám nabídky účasti v pořadu na ČT1. Byla to pro nás velká příležitost. Tak jsme se jí hned chopili a ve vysílání představili krásnou pergolu Artosi. Nestihli jste nás v přímém přenosu? Nevadí. Máme tu pro vás záznam.

V neděli 10. května 2020 v ranních hodinách se nám povedlo dostat se na televizní obrazovky, a to díky pořadu Polopatě na České televizi 1. Byl to pro nás velký okamžik a další skvělá zkušenost do života našeho e-shopu. 

Do hlavní role byla obsazena luxusní hliníková pergola Artosi s naklápěcími střešními lamelami, vybavená screenovými roletami i efektním LED osvětlením. Jejího představení se brilantně ujal majitel Pavel Hrdlička.

Zajímá vás, jak vysílání vypadalo a o jaké informace k pergolám jste přišli? Podívejte se na video se záznamem


Petra Šenková




Žaluzie den a noc

Název žaluzie den a noc se sice hodně používá, ale nejedná se o správné označení. I přes pruhovaný design, díky kterému stínění opravdu připomíná žaluzie, se typově jedná o rolety. 

Dřevěné žaluzie nebo hliníkové žaluzie v imitaci dřeva

Líbí se Vám krásné dřevěné žaluzie? V tomto článku Vám chceme poradit v případě, že hledáte dřevěné stínění. Máte v podstatě 2 možnosti.

Markýza prostě nesmí uletět! Jak se kotví markýza?

Mnoho lidí má u venkovní markýzy strach, aby mu markýza neulétla nebo se nezlomila při vysunutí.

Stavební veletrh 2023 v Brně se blíží

Vstupenky zdarma v článku.

Jsme rádi za každou příležitost, kde se můžeme se zákazníky potkat osobně a předvést nejen bioklimatickou pergolu a nový zahradní nábytek, ale i další produkty z naší nabídky. Tentokrát v Brně na Stavebním veletrhu v termínu 2. - 4. 3. 2023.