zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Čím zastínit střešní okna? Vyzkoušejte plissé

Nové mezonetové byty a rodinné domky jsou stavěny s velkým množstvím střešních oken v podkrovních místnostech a také tato okna si zaslouží svůj elegantní stínicí doplněk. Toužíte po moderním a dynamickém stínicím prvku do střešních oken a klasické látkové rolety či žaluzie se vám zdají okoukané? Vyzkoušejte žaluzie plissé.

Žaluzie plissé se vyrábí z látky, která je poskládaná do harmoniky. Díky zajímavému designu a široké paletě barev se staly velmi populárním doplňkem do interiéru. Kromě vzhledu mají ale i skvělé funkční vlastnosti, stačí si vybrat propustnost látky a můžete mít žaluzie od průsvitných až po zcela zatemňující. Kromě klasických oken je můžete vyzkoušet i do oken střešních.

 

V naší nabídce najdete 3 různé druhy:

1) PLISSÉ DFC 10 S PEVNÝM HORNÍM PROFILEM

Základní provedení má omezenou variabilitou regulace průniku světla do místnosti.

 

2) PLISSÉ DFC 20 S POSUVNÝM HORNÍM A SPODNÍM PROFILEM

Provedení, kde máte nekonečné možnosti regulace průniku světla do místnosti. V případě, že sluneční paprsky pronikají pouze ve spodní části okna, je možné zastínit pouze tuto část a zbylou plochou vám může do místnosti pronikat přirozené denní světlo.

 

3) PLISSÉ DFC 30 S DVOJITOU LÁTKOU

U tohoto provedení vybíráte 2 látky. Doporučuje se vybrat jednu látku, která bude mít vlastnosti propustnosti jako záclonovina a druhou látku zcela zatemňující. Tato látková žaluzie má pohyblivý spodní profil a profil mezi látkami, horní profil je pevný.

 

Pokud máte typizovaná okna od známého výrobce, označená modelovým štítkem, bude objednání jednoduché. Stačí v našem konfigurátoru zvolit výrobce a poté model okna. Jestliže máte střešní okno atypické, od jiného výrobce, než je v naší nabídce, je potřeba provést vyměření. Potřebné návody vždy najdete u každého produktu.

Vyberte si barvu látky i lišt a profilů

Vodící lišty a profily nabízíme v bílé, stříbrné nebo černohnědé barvě. Látky můžete vybírat z velké nabídky barevných provedení. U výběru vám může být nápomocný náš dřívější článek Jak správně zvolit látku ke stínění?

Jako poslední volíte způsob, jakým budete střešní plissé ovládat. Na výběr je ruční ovládání pomocí profilu, které volíte v případě, že okno je v dosahu rukou. Pro hůře dostupná okna doporučujeme vybrat k produktu ovládací tyč.

Zalíbily se vám žaluzie plissé pro střešní okna? Potom neváhejte a pořiďte vašim oknům některý z těchto elegantních stínicích doplňků. Počáteční investice nebudete litovat.


Sandra Heierhoff




SOUTĚŽ: Zodpovězte 3 jednoduché otázky a vyhrajte aku vrtačku!

16. května je den stínicí techniky a my se rozhodli s ním spojit soutěž. Odpovězte na 3 jednoduché otázky a vyhrajte aku-příklepový šroubovák Trotec.

Tepelná stabilita budov – stínící technika (1. díl)

Připravili jsme pro vás sérii článků, ve kterých se pan Ing. arch. Petr Brandejský zaměří na informace ohledně tepelné stability budov. Dozvíte se rozdělení standardu budov, tipy pro zlepšení tepelné stability u novostaveb i starších domů a mnoho dalšího. Pusťme se do toho.

Proč nejsou látkové rolety vhodné do pergoly?

Krásné slunečné dny jsou v plném proudu a nás to táhne si sednout na zahradu a užívat si příjemné chvilky. Sluníčko máme rádi, ale po celém dnu stráveném na slunci začneme přemýšlet, jak vybudované zázemí na zahradě v podobě pergoly zastínit.

Jak postupovat při reklamaci?

Nákup na e-shopech už dneska není nic neobvyklého. Je to levné, rychlé a pohodlné. Problém nastává v případě, že zboží, které jste si objednali, neodpovídá vašim představám nebo je poškozené. Pak je na čase ho reklamovat. Jak na to?