zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Co je to Plisse? Opravdu nejde o papírové žaluzie

Opravdu nejde o papírové žaluzie. Plisse je skládaná látková žaluzie. 

Skládané látkové žaluzie Plisse Váš interiér zútulní, doplní o moderní a elegantní prvek s více možnostmi. Plisse materiály obsahují skelné vlákno, které uvítají zejména alergici.

Plisse – stínícím materiálem je technická textilie, která bývá opatřena povrchovou úpravou proti přilnutí prachu a jiných nečistot. Dnes je vyráběna s textilu a tedy nedojde k protržení při ovládání Plisse, tak jak u papírových žaluzií.

Pokud řešíte, že už nechcete využívat záclony, jelikož se na ně neustále práší, ale máte rádi jejich funkci, zvolte dvojité plissé, kdy nahradíte jednu látku tzv. záclonovinou a druhou jakou budete jen chtít.

Přednosti plissé žaluzií

-        Dekorativní prvek pro moderní interiéry

-        Široký výběr látek od typu záclonoviny až po zcela zatemňující. Reflexní či PEARL látky (perleťové nátěry)

-        Regulace intenzity denního světla

-        Vhodné pro zimní zahrady i do střešních oken

-        Možnost kombinace látek

-        Unikátní možnost shrnování tohoto systému v obou směrech a to jak od spodu nahoru, tak obráceně.

 

VYTVOŘTE SI STÍNÍCÍ PLOCHU DLE VAŠICH PŘEDSTAV!

 
Možnosti ovládání:

-        Základní madlo

-        Tyč – různé délky

Varianty montáží:

-        Strop = do okenního otvoru

-        Stěna = před okenní otvor

-        Na křídlo nebo kolmo na zasklívací lištu

-         

Maximální garantovaná plocha 5,98m².

Díky pravidelným skladům je složení do paketu malé.

 

Rozložení látek dle průsvitnosti:

Od  71% –do 50% = Záclonovina – elegantní materiály. Čisté či se vzorem, které obohatí moderní desing místnosti. Zajistí dostatečné soukromý přes den, zachování přirozeného světla a pohledu do exteriéru.    

           

 

Od 45% - do  20% = Siluety – dostatečná pro zachování komfortního osvětlení interiéru přirozeným světlem a zároveň znemožňuje v nočních hodinách pohled do interiéru. Siluety jdou vidět pouze v těsné blízkosti látky.      

                     

Od 15%  – do 1%  = Black Out – zcela zatemňující. Jsou neprůhledné jak do interiéru, tak do exteriéru. V případě Plisse neoznačené HPML je potřeba brát v potaz, že otvory pro provlečení ovládání šňůrou bude pronikat minimální světlo. U označení látky HPML jdou šňůrky vedené uvnitř konstrukce látky.

0 % = Black Out - zcela zatemňující látky, neprůhledné jak do interiéru, tak do exteriéru. V případě typu plissé označeného HPML je potřeba brát v potaz, že skrz otvory pro provlečení ovládání šňůrou bude pronikat minimální světlo. U označení látky HPML jsou šňůrky vedené uvnitř konstrukce látky.


         

 


Plisse
vhodné zastínění a okenní dekorace zároveň. Garantuje perfektní vzhled a jedinečnost.

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Jak se čistí moderní látková stínící technika?

Vysávání, utírání prachu, čištění, leštění, jsou činnosti, které se všeobecně netěší přílišné popularitě, avšak jsou nezbytnou součásti běžného života.

Jak si správně vybrat plissé

Pokud jste hledali vhodné a variabilní řešení pro Vaše okna mezi látkovým stíněním, určitě jste narazili na plissé. Je vhodné téměř pro všechny typy oken a naleznete mezi ním i provedení pro střešní...

Hliníkové pergoly: Moderní a multifunkční řešení pro každou zahradu

V posledních letech se stává přeměna zahrad na útulná a funkční venkovní místa stále populárnějším trendem. Hliníkové pergoly, zejména ty od společnosti Isotra, jako je model bioklimatické pergoly Artosi, hrají v této proměně klíčovou roli. Nabízí perfektní spojení stylu, funkčnosti a udržitelnosti, které obohacuje každý venkovní prostor.

Screenové rolety – zastínění na balkón i pergolu

Rádi odpočíváte venku na čerstvém vzduchu a tím nejlepším místem pro tento odpočinek je pro vás balkon nebo třeba pergola? Pak tu pro vás máme skvělý tip na zastínění a případně i odclonění od větru – screenové rolety.