zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Co je to Plisse? Opravdu nejde o papírové žaluzie

Opravdu nejde o papírové žaluzie. Plisse je skládaná látková žaluzie. 

Skládané látkové žaluzie Plisse Váš interiér zútulní, doplní o moderní a elegantní prvek s více možnostmi. Plisse materiály obsahují skelné vlákno, které uvítají zejména alergici.

Plisse – stínícím materiálem je technická textilie, která bývá opatřena povrchovou úpravou proti přilnutí prachu a jiných nečistot. Dnes je vyráběna s textilu a tedy nedojde k protržení při ovládání Plisse, tak jak u papírových žaluzií.

Pokud řešíte, že už nechcete využívat záclony, jelikož se na ně neustále práší, ale máte rádi jejich funkci, zvolte dvojité plissé, kdy nahradíte jednu látku tzv. záclonovinou a druhou jakou budete jen chtít.

Přednosti plissé žaluzií

-        Dekorativní prvek pro moderní interiéry

-        Široký výběr látek od typu záclonoviny až po zcela zatemňující. Reflexní či PEARL látky (perleťové nátěry)

-        Regulace intenzity denního světla

-        Vhodné pro zimní zahrady i do střešních oken

-        Možnost kombinace látek

-        Unikátní možnost shrnování tohoto systému v obou směrech a to jak od spodu nahoru, tak obráceně.

 

VYTVOŘTE SI STÍNÍCÍ PLOCHU DLE VAŠICH PŘEDSTAV!

 
Možnosti ovládání:

-        Základní madlo

-        Tyč – různé délky

Varianty montáží:

-        Strop = do okenního otvoru

-        Stěna = před okenní otvor

-        Na křídlo nebo kolmo na zasklívací lištu

-         

Maximální garantovaná plocha 5,98m².

Díky pravidelným skladům je složení do paketu malé.

 

Rozložení látek dle průsvitnosti:

Od  71% –do 50% = Záclonovina – elegantní materiály. Čisté či se vzorem, které obohatí moderní desing místnosti. Zajistí dostatečné soukromý přes den, zachování přirozeného světla a pohledu do exteriéru.    

           

 

Od 45% - do  20% = Siluety – dostatečná pro zachování komfortního osvětlení interiéru přirozeným světlem a zároveň znemožňuje v nočních hodinách pohled do interiéru. Siluety jdou vidět pouze v těsné blízkosti látky.      

                     

Od 15%  – do 1%  = Black Out – zcela zatemňující. Jsou neprůhledné jak do interiéru, tak do exteriéru. V případě Plisse neoznačené HPML je potřeba brát v potaz, že otvory pro provlečení ovládání šňůrou bude pronikat minimální světlo. U označení látky HPML jdou šňůrky vedené uvnitř konstrukce látky.

0 % = Black Out - zcela zatemňující látky, neprůhledné jak do interiéru, tak do exteriéru. V případě typu plissé označeného HPML je potřeba brát v potaz, že skrz otvory pro provlečení ovládání šňůrou bude pronikat minimální světlo. U označení látky HPML jsou šňůrky vedené uvnitř konstrukce látky.


         

 


Plisse
vhodné zastínění a okenní dekorace zároveň. Garantuje perfektní vzhled a jedinečnost.

Mohlo by vás také zajímat:

Petra Šenková




Jarní péče o exteriérovou stínicí techniku

S končícím studeným počasím nastává čas pravidelného jarního úklidu, k němuž neodmyslitelně patří i úklid zahrady a okolí domu. A protože je jaro svými teplotami ideálním obdobím pro mytí oken, měli bychom se spolu s nimi zaměřit i na čištění a pravidelnou údržbu stínící techniky. V dnešním článku se zaměříme na péči o exteriérovou stínící techniku a sítě proti hmyzu.

Jak využít postupný nákup přímo vám na míru?

Dovolili jsme si oslovit naší zákazníci, která na našem eShopu nakoupila opakovaně. A otázka byla na zážitek s postupným nákupem.

Jaké jsou způsoby ovládaní venkovního stínění?

Přemýšlíte, že si pořídíte nové venkovní stínění, ale nejste si jisti, jaké ovládání je pro vás nejvhodnější?

Objednejte si pergolu ARTOSI a získejte k ní screenovou roletu zdarma

Tak tohle je naprostá bomba. Spustili jsme akci k bioklimatickým pergolám. Představte si to pohodlí pod pergolou s naklápěcími lamelami, jak sedíte v křesle, čtete si knihu a užíváte si blažené chvíle… A představte si, že když slunce sestoupí níže, stiskem jediného tlačítka stáhnete screenové rolety na bocích pergoly a relaxujete dál… A teď si představte, že za screenové rolety ušetříte, protože od nás dostanete každou druhou roletu ZDARMA - to je přeci super představa.