zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Dotace na venkovní stínicí techniku jsou tady!

S radostí vám oznamujeme, že dlouho očekávaná dotace na venkovní stínicí techniku v rámci programu Nová zelená úsporám je tady, a byla spuštěna v pondělí 15. 10. 2018.

Dotace na venkovní stínicí techniku spadá do oblasti podpory A – zateplení rodinných domů a v programu Ministerstva životního prostředí patří k nejefektivnějším programům v České republice, které jsou zaměřené na úspory energií v rodinných a bytových domech.

 

Novinkou v tomto programu je právě možnost získání příspěvku na venkovní stínicí techniku. Požádat o něj můžete současně s dotací na zateplení.  Výše podpory činí 500 nebo 1000 Kč/m2 stíněné plochy dle způsobu ovládání.

Manuální nebo inteligentní ovládání?

Manuálně ovládané prvky mají nižší podporu, a to, 500 Kč/m2 zastíněného okna. Manuálně ovládanými prvky je myšleno jak mechanické, tak motorické ovládání (např. pomocí tlačítek či dálkového ovladače). Vyšší částka 1000 Kč/m2 zastíněného okna se týká stínicích prvků s inteligentním automatickým ovládáním.

 

Dokdy můžete žádat o dotaci?

Žádat o dotaci můžete až do 31. 12. 2021. Žádost lze podat před zahájením, v průběhu nebo po dokončení prací.

Kde o ni žádat?

Žádosti se přijímají elektronicky, potřebný formulář a další informace najdete na webových stránkách novazelenausporam.cz. V pondělí 15. 10. 2018 byla také spuštěna nová aplikace pro příjem žádostí a najdete ji zde.

Dobrou zprávou pro šikovné domácí kutily také je, že v případě žádosti o dotaci v oblasti podpory Azateplení rodinných domů, nemusíte realizaci řešit prostřednictvím autorizované firmy, ale nově můžete projekt provést svépomocí! To znamená, že venkovní stínicí techniku můžete také nakoupit u nás, v internetovém obchodě Labona.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Nová varianta provedení žaluzie Cetta – Flexi systém

Venkovní žaluzie Cetta patří mezi oblíbený typ venkovního stínění. Jejich lamely ve tvaru písmene „C“ jsou nabízeny v několika variantách. Na našem e-shopu k žaluziím Cetta 80 a Cetta 65 přibyla nová varianta a to Cetta 60 Flexi.

Labona, s.r.o. – dodavatel české stínící techniky, plastových palubek a plotů

Jsme e-shop specializující se na prodej stínící techniky a plastových palubek a plotů. Našimi dodavateli jsou ryze české firmy ISOTRA a.s., STÍN KOVO, s.r.o. a Renol CZ, s.r.o.

Jak jsem nakupovala látkové rolety přes e-shop

I žena dokáže do svého domova sama vybrat, vyměřit, nakoupit a namontovat látkové rolety, tak aby nejen ladily k interiéru, ale také perfektně stínily. Nevěříte? Podívejte se na náš článek, dokážeme vám, že to není nic neobvyklého ani těžkého.

Co dělat, když je zboží v balíčku poškozené?

I když se dopravní společnosti pyšní spolehlivým servisem dodání, někdy se stane, že nedodrží čas doručování, o kterém vás informovali SMS nebo mailem. V případě, že zrovna nejste doma, dopravce nechá balíček u souseda. Soused pro zachování dobrých vztahů balíček převezme a dopravci doručení potvrdí. Ale vy po rozbalení zjistíte, že produkt, na který jste se tolik těšili, je poškozen, protože s ním dopravce špatně zacházel. Co teď?