zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Duorolety a jejich výhody

Látkové duorolety jsou nejen velice efektivní, ale také dokonale praktické. Díky duoreletám doslova ovládnete den i noc. Zastupují přesně ty doplňky, které udělají Váš domov výjimečný.
 

Duoroleta – víc než jen roleta

Na rozdíl od běžných rolet nejste vázáni jen na dvě, respektive tři možnosti nastavení. A to buď stažené, nebo vytažené, popř. fixované v určité poloze. Nic „mezi tím“ není možné. U duorolet, někdy též rolet den a noc je nastavení mnohem flexibilnější. Nejen, že fungují na principu běžné rolety, ale navíc díky speciální látce, která má střídající se transparentní a polotransparetní pruhy, máte možnost dokonalé regulace úrovně zastínění. Je krásný slunečný den, ale nechcete rolety mít zcela vytažené? Žádný problém! Stačí nastavit roletu tak aby se pruhy vzájemně překrývaly, což zapříčiní, že přes roletku projde jen tolik světla, kolik skutečně chce. Dá se říci, že „denní režim“ může zastupovat i funkci záclon. V případě vaší touhy po větším soukromí není nic snadnějšího než nastavit „noční režim“ a nic vás již nebude rušit.
 
Díky duoroletám ovládnete den i noc.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Stínící technika a bezpečnost dětí

Zvědavost dětí občas přináší nebezpečné situace, ve kterých svoji roli může sehrát také stínící technika. Děti rády zkouší nové věci, objevují svět. Proto je důležité zabezpečit nejen vybavení domácnosti, ale také stínící techniku.

Proč nejsou látkové rolety vhodné do pergoly?

Krásné slunečné dny jsou v plném proudu a nás to táhne si sednout na zahradu a užívat si příjemné chvilky. Sluníčko máme rádi, ale po celém dnu stráveném na slunci začneme přemýšlet, jak vybudované zázemí na zahradě v podobě pergoly zastínit.

Jde přes aplikace ovládat i Vaše soukromí?

V době chytrých telefonů už se nemusíte po dovolené vracet do přehřátého bytu, nebo se cestou z hor strachovat, že dorazíte do vymrzlého domu. Pomocí řídicích systémů a chytrého telefonu to máte pevně v rukou a na dálku můžete ovládat celý dům od žaluzií, až po garáž a alarm. Jak to funguje?

Zastínění má vliv na kvalitu spánku. Jaké zvolit?

Určitě už jste slyšeli, jaké podmínky jsou pro spánek nejlepší. Mezi ty hlavní patří dostatek tmy, přiměřená teplota a také klid. Pokud všechny tyto podmínky splníme, čeká nás plnohodnotný spánek a ráno se probudíme čilí a plní energie.