zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Duorolety a jejich výhody

Látkové duorolety jsou nejen velice efektivní, ale také dokonale praktické. Díky duoreletám doslova ovládnete den i noc. Zastupují přesně ty doplňky, které udělají Váš domov výjimečný.
 

Duoroleta – víc než jen roleta

Na rozdíl od běžných rolet nejste vázáni jen na dvě, respektive tři možnosti nastavení. A to buď stažené, nebo vytažené, popř. fixované v určité poloze. Nic „mezi tím“ není možné. U duorolet, někdy též rolet den a noc je nastavení mnohem flexibilnější. Nejen, že fungují na principu běžné rolety, ale navíc díky speciální látce, která má střídající se transparentní a polotransparetní pruhy, máte možnost dokonalé regulace úrovně zastínění. Je krásný slunečný den, ale nechcete rolety mít zcela vytažené? Žádný problém! Stačí nastavit roletu tak aby se pruhy vzájemně překrývaly, což zapříčiní, že přes roletku projde jen tolik světla, kolik skutečně chce. Dá se říci, že „denní režim“ může zastupovat i funkci záclon. V případě vaší touhy po větším soukromí není nic snadnějšího než nastavit „noční režim“ a nic vás již nebude rušit.
 
Díky duoroletám ovládnete den i noc.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Žaluzie a rolety pod kontrolou: nezapomínejte na bezpečnost

Víte, kdo je doma největším průzkumníkem? Kdo má přirozenou zvědavost? Komu neustálá touha po objevování a poznávání okolí může způsobit nehodu? Jsou to naše děti. Jaké nebezpečí hrozí u stínící techniky?

Tepelná stabilita budov – stínící technika (2. díl)

A máme tu další díl ze série článků od pana inženýra architekta Petra Brandejského. V této části rozebere standardy bydlení, možnosti pro zlepšení tepelné stability a další. Tak se pusťte do čtení...

PS2 - co se skrývá za touto zkratkou? Skvělý pomocník v ochraně proti hmyzu!

Jak si zajistit doma klid a nemuset přitom mít neustále zavřené dveře a okna? Ideální volbou pro ochranu proti hmyzu na velká okna a posuvné dveře jsou jednoznačně plisované sítě. Přečtěte si více o jejich výhodách v následujícím článku.

Máte při spánku dostatek tmy?

S nástupem tmy se v krvi začne zvyšovat hladina melatoninu. Hormonu, který tělu zajistí klidný spánek, během kterého se dobíjí naše unavené tělo.