zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Duorolety a jejich výhody

Látkové duorolety jsou nejen velice efektivní, ale také dokonale praktické. Díky duoreletám doslova ovládnete den i noc. Zastupují přesně ty doplňky, které udělají Váš domov výjimečný.
 

Duoroleta – víc než jen roleta

Na rozdíl od běžných rolet nejste vázáni jen na dvě, respektive tři možnosti nastavení. A to buď stažené, nebo vytažené, popř. fixované v určité poloze. Nic „mezi tím“ není možné. U duorolet, někdy též rolet den a noc je nastavení mnohem flexibilnější. Nejen, že fungují na principu běžné rolety, ale navíc díky speciální látce, která má střídající se transparentní a polotransparetní pruhy, máte možnost dokonalé regulace úrovně zastínění. Je krásný slunečný den, ale nechcete rolety mít zcela vytažené? Žádný problém! Stačí nastavit roletu tak aby se pruhy vzájemně překrývaly, což zapříčiní, že přes roletku projde jen tolik světla, kolik skutečně chce. Dá se říci, že „denní režim“ může zastupovat i funkci záclon. V případě vaší touhy po větším soukromí není nic snadnějšího než nastavit „noční režim“ a nic vás již nebude rušit.
 
Díky duoroletám ovládnete den i noc.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Jak vybrat látku pro screenové rolety?

Vybrat si látku je dalším z velmi náročných kroků. Určitě máte představu, jestli chcete rolety ke stínění, nebo třeba zatemňování, stejně tak jestli chcete světlé nebo tmavé. Ale vybrat si pak jednu konkrétní ze vzorníku už bývá často oříšek. Proto se pojďme podívat, co vám hodnoty a označení jednotlivých látek určují.

Barevné žaluzie - jejich barvy můžete měnit dle trendů

I Vy každým rokem měníte svůj šatník na základě trendů? A proč myslet jen na oblečení? Módním změnám podléhá i Váš interiér. Trend na tento podzim a zimu přeje barvám...

Jak zaměřit a namontovat síť proti hmyzu?

Každý v létě řeší stejný problém – otravný hmyz. Jak to udělat, abyste si večer mohli v klidu rozsvítit a nebát se, že vám všechen hmyz nalétá do domu? Jednoduchým řešením jsou sítě proti hmyzu.

Nejoblíbenější druhy interiérového stínění

V dnešní době je stínění do interiéru jedním z nejdůležitějších prvků při zařizování domů a kanceláří. Pomáhá udržovat soukromí a chrání proti slunečnímu záření a vedru, zatímco dodává interiéru styl a eleganci. Mezi nejoblíbenější druhy stínění patří horizontální žaluzie, vertikální žaluzie a látkové rolety.