zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Duorolety a jejich výhody

Látkové duorolety jsou nejen velice efektivní, ale také dokonale praktické. Díky duoreletám doslova ovládnete den i noc. Zastupují přesně ty doplňky, které udělají Váš domov výjimečný.
 

Duoroleta – víc než jen roleta

Na rozdíl od běžných rolet nejste vázáni jen na dvě, respektive tři možnosti nastavení. A to buď stažené, nebo vytažené, popř. fixované v určité poloze. Nic „mezi tím“ není možné. U duorolet, někdy též rolet den a noc je nastavení mnohem flexibilnější. Nejen, že fungují na principu běžné rolety, ale navíc díky speciální látce, která má střídající se transparentní a polotransparetní pruhy, máte možnost dokonalé regulace úrovně zastínění. Je krásný slunečný den, ale nechcete rolety mít zcela vytažené? Žádný problém! Stačí nastavit roletu tak aby se pruhy vzájemně překrývaly, což zapříčiní, že přes roletku projde jen tolik světla, kolik skutečně chce. Dá se říci, že „denní režim“ může zastupovat i funkci záclon. V případě vaší touhy po větším soukromí není nic snadnějšího než nastavit „noční režim“ a nic vás již nebude rušit.
 
Díky duoroletám ovládnete den i noc.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Rozdíly v typech markýz? Vše na jednom místě!

Plánujete koupi venkovní markýzy, ale nevyznáte se v jejich nabídce? V následujícím článku popíšeme jednotlivé typy markýz a pomůžeme vám zorientovat se v naší nabídce.

Na veletrhu FOR ARCH 2021 jsme předváděli bioklimatickou pergolu ARTOSI

Po dlouhé době, kdy akce a dění ve společnosti pozastavil Covid-19, se zase pomalu vše začíná vracet do starých kolejí. Mimojiné se konají i veletrhy. Pro firmy z oboru stavebnictví a vybavení domů, stejně tak i pro lidi plánující stavbu, je velmi významný stavební veletrh FOR ARCH. Letos jsme byli i my jeho součástí.

Rolety a žaluzie - které vybrat?

Váháte nad nákupem interiérového stínění a nejste si jisti, po kterém šáhnout? Na výběr je mnoho, k těm nejoblíběnějším však patří horizontální žaluzie a látkové rolety.

Venkovní žaluzie: perfektní izolant tepla i zvuku

Dříve jsme je vídali jen na oknech kanceláří nebo skladů, dnes už se objevují taky na rodinných domech. A není divu. Venkovní žaluzie vám díky svým skvělým izolačním vlastnostem ušetří kupu peněz...