zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Duorolety a jejich výhody

Látkové duorolety jsou nejen velice efektivní, ale také dokonale praktické. Díky duoreletám doslova ovládnete den i noc. Zastupují přesně ty doplňky, které udělají Váš domov výjimečný.
 

Duoroleta – víc než jen roleta

Na rozdíl od běžných rolet nejste vázáni jen na dvě, respektive tři možnosti nastavení. A to buď stažené, nebo vytažené, popř. fixované v určité poloze. Nic „mezi tím“ není možné. U duorolet, někdy též rolet den a noc je nastavení mnohem flexibilnější. Nejen, že fungují na principu běžné rolety, ale navíc díky speciální látce, která má střídající se transparentní a polotransparetní pruhy, máte možnost dokonalé regulace úrovně zastínění. Je krásný slunečný den, ale nechcete rolety mít zcela vytažené? Žádný problém! Stačí nastavit roletu tak aby se pruhy vzájemně překrývaly, což zapříčiní, že přes roletku projde jen tolik světla, kolik skutečně chce. Dá se říci, že „denní režim“ může zastupovat i funkci záclon. V případě vaší touhy po větším soukromí není nic snadnějšího než nastavit „noční režim“ a nic vás již nebude rušit.
 
Díky duoroletám ovládnete den i noc.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Podzimní péče o exteriérovou stínící techniku

S přicházejícím studeným počasím nastává čas pravidelného podzimního úklidu, k němuž neodmyslitelně patří i úklid zahrady a okolí domu. A protože je podzim svými teplotami ideálním obdobím pro mytí oken, měli bychom se spolu s nimi zaměřit i na čištění a pravidelnou údržbu stínící techniky. V dnešním článku se zaměříme na péči o exteriérovou stínící techniku a sítě proti hmyzu.

Pergola Artosi – středobod vaší zahrady

Chystáte se trávit více času na zahradě, ale nemáte tam dostatek zastíněného prostoru, kde se můžete usadit a odpočívat? Nebo rádi v suchu nasloucháte bubnování kapek letního deště? Pak pro vás máme skvělého parťáka, a to bioklimatickou pergolu.

Snižte cenu za energie ve vaší domácnosti

Cena elektřiny raketově stoupla, situace je nejistá a mnoho společností stojí na pokraji svých možností. Na účtech domácností se najednou objevují nemalé částky nad plán rodinného rozpočtu. Zní to trochu jako hororový scénář, že? Tak se pojďme podívat, jak na zdražení elektřiny alespoň trochu vyzrát.

Srovnání typů a uložení venkovních žaluzií: Dodatečná montáž, podomítková instalace a překladový PurBox

Venkovní žaluzie nejsou jen praktickým doplňkem moderních domů a budov, ale také významně přispívají k jejich estetické hodnotě. Výběr správného typu montáže žaluzií může mít dlouhodobý vliv na vzhled, funkčnost a údržbu vaší nemovitosti. V tomto článku se podíváme na tři hlavní metody montáže venkovních žaluzií.