zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Dveřní síť – praktické a elegantní řešení

Přemýšlíte, jak se nejlépe uchránit před nálety otravného hmyzu? Váš dům můžete vybavit sítěmi do oken a dveří, které vás problému jednoduše zbaví. A nemusíte se bát, sítě nemusí být pouze nevzhledné a nepraktické, v naší nabídce najdete produkty z kvalitních materiálů, v různě barevných provedeních, které váš domov naopak zkrášlí!

V naší nabídce naleznete dveřní síť H1, s válcovaným hliníkovým rámem o rozměru 51 x 20 mm.  Samotná montáž je hračka, síť je vybavena samo zavíracími panty, díky kterým ji snadno uchytíte. K sítím dodáváme také magnetické dorazy, které ji udrží zavřenou.

Tato dveřní síť je praktická u balkónů či teras s častým průchodem. Velkou předností je také princip samo zavírání, díky kterému otravný hmyz prakticky  nemá šanci se k vám domů dostat.

Chcete neviditelnou síť?

Díky velkému výběru barev se vaše síť může stát téměř neviditelnou. Stačí zvolit barvu rámu tak, aby ladil s vašimi okny. Barevné provedení rámu je možné v základní bílé nebo hnědé barvě. Další variantou je rám v imitaci dřeva nebo v renolitu. Síťovinu vybíráte buďto šedou nebo černou.

Co je potřeba dále zvolit?

Další parametr při objednávání je výběr strany pantů. Zde zvolíte umístění samo zavíracích pantů. Strana se vždy volí při pohledu z exteriéru.

U nás si můžete zvolit i vlastní výšku příčky. Příčka se měří od spodní hrany sítě po vodorovnou osu středové příčky. Tato středová příčka má celkově 11 cm. Pokud nemáte potřebu vymýšlet a vypočítávat vlastní výšku příčky, pak ponecháte pole prázdné a síť vyrobíme s příčkou ve standardní výšce (1/3).

Chraňte váš dům před hmyzem kvalitní a elegantní dveřní sítí na míru, která se bude sama zavírat.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Snižte cenu za energie ve vaší domácnosti

Cena elektřiny raketově stoupla, situace je nejistá a mnoho společností stojí na pokraji svých možností. Na účtech domácností se najednou objevují nemalé částky nad plán rodinného rozpočtu. Zní to trochu jako hororový scénář, že? Tak se pojďme podívat, jak na zdražení elektřiny alespoň trochu vyzrát.

Nová podoba plissé? Žaluzie!

Plissé, textilie s uměle vytvořenými záhyby, byla dříve velice populárním a exkluzivním materiálem pro výrobu módních oděvů pro ženy, výrobu manžet a podobně. Podívejte se na plissé z jiného úhlu pohledu a dodejte svému domovu šmrnc!

8 důvodů, proč si do pergoly pořídit screenovou roletu

Konečně je tu opravdové léto - prvních pár teplých dní za námi a mnoho nás čeká v následujících měsících. A s tím je pro mnoho z nás spjatý pobyt na zahradě či terase. Je příjemné se nechat hřát slunečními paprsky, ale mnohdy potřebujeme stinné místo, kam se před nimi naopak schovat. 

Screenové rolety – zastínění na balkón i pergolu

Rádi odpočíváte venku na čerstvém vzduchu a tím nejlepším místem pro tento odpočinek je pro vás balkon nebo třeba pergola? Pak tu pro vás máme skvělý tip na zastínění a případně i odclonění od větru – screenové rolety.