zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Dveřní síť – praktické a elegantní řešení

Přemýšlíte, jak se nejlépe uchránit před nálety otravného hmyzu? Váš dům můžete vybavit sítěmi do oken a dveří, které vás problému jednoduše zbaví. A nemusíte se bát, sítě nemusí být pouze nevzhledné a nepraktické, v naší nabídce najdete produkty z kvalitních materiálů, v různě barevných provedeních, které váš domov naopak zkrášlí!

V naší nabídce naleznete dveřní síť H1, s válcovaným hliníkovým rámem o rozměru 51 x 20 mm.  Samotná montáž je hračka, síť je vybavena samo zavíracími panty, díky kterým ji snadno uchytíte. K sítím dodáváme také magnetické dorazy, které ji udrží zavřenou.

Tato dveřní síť je praktická u balkónů či teras s častým průchodem. Velkou předností je také princip samo zavírání, díky kterému otravný hmyz prakticky  nemá šanci se k vám domů dostat.

Chcete neviditelnou síť?

Díky velkému výběru barev se vaše síť může stát téměř neviditelnou. Stačí zvolit barvu rámu tak, aby ladil s vašimi okny. Barevné provedení rámu je možné v základní bílé nebo hnědé barvě. Další variantou je rám v imitaci dřeva nebo v renolitu. Síťovinu vybíráte buďto šedou nebo černou.

Co je potřeba dále zvolit?

Další parametr při objednávání je výběr strany pantů. Zde zvolíte umístění samo zavíracích pantů. Strana se vždy volí při pohledu z exteriéru.

U nás si můžete zvolit i vlastní výšku příčky. Příčka se měří od spodní hrany sítě po vodorovnou osu středové příčky. Tato středová příčka má celkově 11 cm. Pokud nemáte potřebu vymýšlet a vypočítávat vlastní výšku příčky, pak ponecháte pole prázdné a síť vyrobíme s příčkou ve standardní výšce (1/3).

Chraňte váš dům před hmyzem kvalitní a elegantní dveřní sítí na míru, která se bude sama zavírat.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Dřevěné žaluzie nebo hliníkové žaluzie v imitaci dřeva

Líbí se Vám krásné dřevěné žaluzie? V tomto článku Vám chceme poradit v případě, že hledáte dřevěné stínění. Máte v podstatě 2 možnosti.

Barevné žaluzie - jejich barvy můžete měnit dle trendů

I Vy každým rokem měníte svůj šatník na základě trendů? A proč myslet jen na oblečení? Módním změnám podléhá i Váš interiér. Trend na tento podzim a zimu přeje barvám...

Japonské posuvné stěny

Japonské posuvné stěny představují nejen originální prvek, který dodá interiéru elegantní atmosféru, ale také mají všestranné využití. Můžete je použít místo záclon do větších oken, ale také je proměnit ve stěnu pro zakrytí skříní.

Proč lidé objednávají stínící techniku? 3. díl: Vertikální žaluzie

Proč lidé objednávají vertikální žaluzie? Jedním z důvodů je, že zastíní větší skleněné plochy, čehož hojně využívají zejména firmy. Vyrábí se z různých materiálů, z nehořlavého, který se vyplatí do kancelářských prostor či z materiálu se skleným vláknem, který zase uvítají alergici. Můžete je namontovat i do prostoru a opticky tak předělit místnost třeba na pracovišti nebo v domácnosti, což je výhodné i tam, kde se dveře nebo dvířka namontovat nedají. Vertikální žaluzie jsou druhým nejprodávanějším produktem interiérového stínění. Důvodů proč tomu tak je, může být celá řada. Jedním z nejdůležitějších může být snadné vyměření a montáž.