zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

ENBRA - náš spolehlivý partner pro fotovoltaiku

V dnešní době je velmi náročné si zvolit spolehlivého partnera a dodavatele v oblasti fotovoltaiky. Média jsou protkaná množstvím kauz o selhání několika společností a firem a proto je důležité najít spolehlivou a stabilní společnost. Tou je například česká společnost ENBRA. Přečtěte si více o její historii, zkušenostech a úspěších.

Doba působení na trhu, finanční stabilita, kvalita produktů a sortimentní skladba, reference, veřejné mínění a povědomí o společnosti - to jsou některá z „kritérií“, podle kterých jde posuzovat kvalitu firem.

Enbra team

Na trhu již od roku 1991

Společnost ENBRA figuruje na českém trhu už více než 32 let. O čem tato hodnota vypovídá?

  • Společnost si za leta fungování získala důvěru a spokojenost zákazníků.
  • Dlouholetá prosperita naznačuje zkušené vedoucí pracovníky, kteří přináší konzistentní a efektivní strategie, které vedou k úspěchu firmy.
  • Společnost umí díky inovacím a adaptibilitě reagovat na měnící se poptávku a potřeby zákazníků a trendy na trhu.
  • Přizpůsobuje svůj sortiment v závislosti na vývoji technologií a poskytuje kvalitní produkty.
  • Leta praxe vedou k získání odborných znalostí a cenného know-how pro poskytování kvalitních produktů a služeb.
  • Za úspěchem stojí i stabilní a pevné vztahy s dodavateli a partnery (odběrateli).

Areál se sklady Enbra

Voda, teplo a elektřina

ENBRA je jedničkou na trhu s vodoměry, patří mezi přední dodavatele měřičů tepla, řeší vytápění i chlazení. Je zakládajícím členem Asociace metrologických středisek, kde ověřují měřidla. Je významným dodavatelem i v oblasti solárních systémů a fotovoltaiky.

Drahé energie? Trh si žádá kvalitní produkty pro FVE

Poslední roky je všemi směry probírána hospodárnost, soběstačnost, nezávislost. Ceny jdou stále nahoru, domácnosti a firmy šetří, kde se dá. Skvělým řešením je pořízení jakéhokoliv obnovitelného zdroje energie. Jednak se tak společně podílíme na ochraně našeho životního prostředí, zároveň hospodaříme úsporněji v dlouhodobém horizontu.

Proto se ENBRA vydala i cestou zajištění kvalitních produktů pro fotovoltaiku. Doplnila tak svoje portfolio o další segment výrobků, o které je velký zájem. Veškeré součásti drží ENBRA skladem ve svém hlavním sídle v Popůvkách u Brna a má tak možnost obsloužit partnery a zákazníky v krátkém čase.

Hlavní produkty pro FVE jsou celočerné fotovoltaické panely, hybridní střídače, bateriové moduly, regulátory, hliníkové konstrukce a nově také jedinečný ENBRAblok - jedinečná betonová konstrukce pro fotovoltaické panely na rovné střechy. Všechny výrobky jsou certifikované a homologované dle předpisů a požadavků v České republice.

Set fotovoltaický panel, hybridní střídač a baterie

Jistota v partnerství pro Labonu

Od počátku klademe na Laboně důraz na dlouhodobé partnerství, stabilní zázemí a kvalitu. Naší jistotou v oblasti stínění je proto společnost ISOTRA, pro fotovoltaiku ENBRA. Díky této spolupráci vám můžeme nabídnout ENBRA produkty za skvělé ceny, s krátkými dodacími lhůtami a s plnou českou podporou - ať už se rozhodnete pro realizaci fotovoltaiky na klíč, nebo montáž svépomocí.

Instalace fotovoltaiky na rovnou střechu

Bezpečné platební podmínky - platba až při expedici

Vzhledem k dění na trhu jsme se nově rozhodli pro speciální platební podmínky na FVE.

  • Při realizaci na klíč stačí záloha 20 000,-, abychom oboustranně brali zakázku závazně. Poté se pustíme do vyřizování všech potřebných dokumentací a žádostí.
  • Jakmile známe termín expedice ze skladu a vy víte čas doručení k vám, posíláme druhou zálohovou fakturu k úhradě do výše 80 % z ceny.
  • Posledních 20 % doplácíte, až máte elektrárnu instalovanou a zrevidovanou.

Naším cílem je férové jednání a profi instalace, proto se snažíme zajistit pro vás co nejlepší a nejbezpečnější podmínky. 

Pro svépomocníky je možné po domluvě předem také osobní vyzvednutí a platba na místě - na skladě v Popůvkách, nebo Rosicích u Brna.

Jsme reálná firma s hmotnými produkty, nestavíme jen „vzdušné hrady“. Pokud máte zájem o fotovoltaiku, jsme k dispozici online, na telefonu, ale poradíme velmi rádi také osobně na naší vzorkovně. Stavte se proto za námi, ať víte, kdo jsme.


Petra Šenková




Zúčastnili jsme se dobročinné akce s Nadačním fondem Modrý hroch

Slyšeli jste už o Modrém hrochovi? Že ještě ne? Tak my vám ho s radostí představíme. Čím více se dostane do povědomí, tím více lidem bude moci pomáhat.

Proč lidé objednávají stínící techniku? 2. díl: Venkovní žaluzie

Velké prosklené plochy a francouzská okna jsou v poslední době populární variantou při stavbě rodinných i komerčních staveb. S tímto trendem roste také poptávka po vhodném zastínění těchto ploch, které by zároveň zabránilo přehřívání interiéru v létě a úniku tepla v zimním období. A právě tyto vlastnosti má venkovní stínící technika.

Plastové ploty: Jak vybrat ten pravý?

Plastové ploty jsou skvělou volbou, jsou pevné a odolné, neztrácí barvu a prakticky se o ně nemusíte starat. Jenže není plot jako plot a ne všechny plastové ploty mají tyto příjemné vlastnosti. Jak ale vybrat ten správný a nešlápnout při tom vedle?

Žaluzie den a noc

Název žaluzie den a noc se sice hodně používá, ale nejedná se o správné označení. I přes pruhovaný design, díky kterému stínění opravdu připomíná žaluzie, se typově jedná o rolety.