zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Hledáte netradiční originální stínící variantu pro vaše okna? Zvolte plissé!

Plissé je vhodné jak pro klasická tak pro atypická okna, střešní okna i zimní zahrady. Široká nabídka barev, vzorů a potisků zajišťuje využití nejen v moderních budovách, ale i v rodinných domech a bytech se starší architekturou. Díky plissé dotvoříte atmosféru a vzhled interiéru dle požadovaného stylu. Stačí jen zvolit vhodnou variantu látky.

U plissé můžete zvolit kombinaci dvou látek, které se budou lišit stupněm propustnosti světla. Zatemňující látky zajístí přítmý pro klidný spánek nejen během noc, ale i přes den. Druhá zvolená látka s vyšším procentem propustnosti sehraje roli záclony, která chrání Vaše soukromí a zároveň nebrání využití slunečních paprsků v místnosti a vizuálnímu kontaktu s vnějším okolím.

 

Stínící materiál je skládaná textilie, která se díky povrchové úpravě proti přilnutí prachu dobře a snadno udržuje čistá. Při běžném úklidu stačí jemně přesát vysavačem. Díky pohyblivému hornímu a spodnímu profilu je umývání oken jednoduché. Látka se hned tak  nepomačká a neztratí svůj tvar.

Ovládání plastovým madlem je velmi jednoduché. Výšku vytažení volíte dle momentální potřeby. Přiobjednat jde i tyč (tyč s kloubem), která Vám zajistí pohodlné stahování u vyšších oken, nebo u oken s horší možností přístupu.

 

Plissé je výborným produktem, díky kterému změníte svůj domov snadno a rychle.

 

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Žaluzie chrání naše soukromí - za vším hledej žárlivost

Již od počátku světa jsme zmítáni emocemi jak pozitivními, tak negativními. Jednou z těchto emocí je i žárlivost. Ale co má žárlivost společného se žaluziemi? Více, než myslíte…

Jak si užít pohodový letní den na terase? Proč lidé objednávají markýzu?

Taky milujete ty dny, kdy svítí sluníčko a příjemná denní teplota vás vybízí k posezení na čerstvém vzduchu celý den? Ty dny, kdy si s kávou sednete na terasu a rozjímáte? Se stoupajícími teplotami však hrozí, že například oběd na terase se promění v utrpení. Řešení naštěstí existuje a je jednoduché. Vyzkoušejte markýzu.

Jak snadno regulovat světlo v podkroví?

Půda a podkroví jsou originální prostory, které nabízí mnoho možností k jejich využití. Dostatek světla do těchto prostor zajistí střešní okna. Ale ne vždy je jeho velká intenzita po celý den žádaná. Pro zastínění a regulaci světla je určena speciální žaluzie do střešních oken.

Pergola Artosi – středobod vaší zahrady

Chystáte se trávit více času na zahradě, ale nemáte tam dostatek zastíněného prostoru, kde se můžete usadit a odpočívat? Nebo rádi v suchu nasloucháte bubnování kapek letního deště? Pak pro vás máme skvělého parťáka, a to bioklimatickou pergolu.