zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Hledáte netradiční originální stínící variantu pro vaše okna? Zvolte plissé!

Plissé je vhodné jak pro klasická tak pro atypická okna, střešní okna i zimní zahrady. Široká nabídka barev, vzorů a potisků zajišťuje využití nejen v moderních budovách, ale i v rodinných domech a bytech se starší architekturou. Díky plissé dotvoříte atmosféru a vzhled interiéru dle požadovaného stylu. Stačí jen zvolit vhodnou variantu látky.

U plissé můžete zvolit kombinaci dvou látek, které se budou lišit stupněm propustnosti světla. Zatemňující látky zajístí přítmý pro klidný spánek nejen během noc, ale i přes den. Druhá zvolená látka s vyšším procentem propustnosti sehraje roli záclony, která chrání Vaše soukromí a zároveň nebrání využití slunečních paprsků v místnosti a vizuálnímu kontaktu s vnějším okolím.

 

Stínící materiál je skládaná textilie, která se díky povrchové úpravě proti přilnutí prachu dobře a snadno udržuje čistá. Při běžném úklidu stačí jemně přesát vysavačem. Díky pohyblivému hornímu a spodnímu profilu je umývání oken jednoduché. Látka se hned tak  nepomačká a neztratí svůj tvar.

Ovládání plastovým madlem je velmi jednoduché. Výšku vytažení volíte dle momentální potřeby. Přiobjednat jde i tyč (tyč s kloubem), která Vám zajistí pohodlné stahování u vyšších oken, nebo u oken s horší možností přístupu.

 

Plissé je výborným produktem, díky kterému změníte svůj domov snadno a rychle.

 

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Řídicí systém TaHoma nebo Connexoon od Somfy?

Řídit na dálku vytápění domu, rozsvěcení světel, zamykání a stahování žaluzií a rolet je dnes snadné. Stačí k tomu účinný řídicí systém a  chytrý mobilní telefon.  V současné době si můžete pořídit řídicí systémy TaHoma a Connexoon od Somfy. Přemýšlíte, který z nich si vybrat? Připravili jsme pro vás seznam výhod obou systémů.

Pokoj pro školáka – jak vytvořit nejlepší podmínky pro učení

Děti nám rostou a z hrajících si drobečků jsou najednou školou povinní. Výběr vhodného stínění a zajištění dostatku tolik potřebného světla v pokoji je stejně důležité, jako rozmístění nábytku.

Jak vyměnit stranu ovládání u horizontální žaluzie HIT?

Máte obavy, zda správně zvolíte stranu ovládání u horizontálních žaluzií? Nebo se vám dokonce už stalo, že jste při objednání zadali nesprávně stranu a nyní vám ovládací řetízek na zvolené straně nevyhovuje? Nevěšte hlavu, tento problém dokážete jednoduše doma svépomocí napravit.

9 tipů pro výběr spolehlivého dodavatele stínící techniky

Chystáte se pořídit domů stínění? Začínáte se dívat po vhodném dodavateli, prohlížíte e-shopy nebo hledáte kamennou prodejnu? Sepsali jsme článek, který vám dá pár základních tipů, jak vybrat správně a vyhnout se zbytečným komplikacím nebo zklamání.