zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Hledáte netradiční originální stínící variantu pro vaše okna? Zvolte plissé!

Plissé je vhodné jak pro klasická tak pro atypická okna, střešní okna i zimní zahrady. Široká nabídka barev, vzorů a potisků zajišťuje využití nejen v moderních budovách, ale i v rodinných domech a bytech se starší architekturou. Díky plissé dotvoříte atmosféru a vzhled interiéru dle požadovaného stylu. Stačí jen zvolit vhodnou variantu látky.

U plissé můžete zvolit kombinaci dvou látek, které se budou lišit stupněm propustnosti světla. Zatemňující látky zajístí přítmý pro klidný spánek nejen během noc, ale i přes den. Druhá zvolená látka s vyšším procentem propustnosti sehraje roli záclony, která chrání Vaše soukromí a zároveň nebrání využití slunečních paprsků v místnosti a vizuálnímu kontaktu s vnějším okolím.

 

Stínící materiál je skládaná textilie, která se díky povrchové úpravě proti přilnutí prachu dobře a snadno udržuje čistá. Při běžném úklidu stačí jemně přesát vysavačem. Díky pohyblivému hornímu a spodnímu profilu je umývání oken jednoduché. Látka se hned tak  nepomačká a neztratí svůj tvar.

Ovládání plastovým madlem je velmi jednoduché. Výšku vytažení volíte dle momentální potřeby. Přiobjednat jde i tyč (tyč s kloubem), která Vám zajistí pohodlné stahování u vyšších oken, nebo u oken s horší možností přístupu.

 

Plissé je výborným produktem, díky kterému změníte svůj domov snadno a rychle.

 

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Barevné žaluzie - jejich barvy můžete měnit dle trendů

I Vy každým rokem měníte svůj šatník na základě trendů? A proč myslet jen na oblečení? Módním změnám podléhá i Váš interiér. Trend na tento podzim a zimu přeje barvám...

5 nejpoužívanějších druhů stínění: Které máte doma vy?

Domov je místo, kde jsme sami sebou, kde si můžete konečně v klidu vydechnout, místo kde se můžeme schovat… Zkrátka místo, kde nechceme, aby na nás bylo vidět. A k tomu slouží stínění oken, které se v posledních letech stalo nezbytnou a samozřejmou součástí domácnosti. Víte,  jaké jsou nejčastější druhy?

Jak si vybrat vertikální žaluzie?

Vertikální žaluzie mají využití především pro větší plochy. Je to dáno možností použití až do šířky 5,9m a maximální plochy 12,5m2. Dnes již neplatí, že se používají jen do kanceláří.

Stavba rodinného domu v roce 2020 - důvod k panice?

Začali jste stavět, nebo teprve zvažujete všechny možnosti výstavby rodinného domu a bojíte se změn, které nastaly v oblasti energetické náročnosti budov se začátkem roku 2020? Obavy stranou. Přečtěte si náš článek, který jsme doplnili i informačně nabitým videem od Svépomocí.cz, ve kterém se dozvíte vše potřebné.