zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Hledáte netradiční originální stínící variantu pro vaše okna? Zvolte plissé!

Plissé je vhodné jak pro klasická tak pro atypická okna, střešní okna i zimní zahrady. Široká nabídka barev, vzorů a potisků zajišťuje využití nejen v moderních budovách, ale i v rodinných domech a bytech se starší architekturou. Díky plissé dotvoříte atmosféru a vzhled interiéru dle požadovaného stylu. Stačí jen zvolit vhodnou variantu látky.

U plissé můžete zvolit kombinaci dvou látek, které se budou lišit stupněm propustnosti světla. Zatemňující látky zajístí přítmý pro klidný spánek nejen během noc, ale i přes den. Druhá zvolená látka s vyšším procentem propustnosti sehraje roli záclony, která chrání Vaše soukromí a zároveň nebrání využití slunečních paprsků v místnosti a vizuálnímu kontaktu s vnějším okolím.

 

Stínící materiál je skládaná textilie, která se díky povrchové úpravě proti přilnutí prachu dobře a snadno udržuje čistá. Při běžném úklidu stačí jemně přesát vysavačem. Díky pohyblivému hornímu a spodnímu profilu je umývání oken jednoduché. Látka se hned tak  nepomačká a neztratí svůj tvar.

Ovládání plastovým madlem je velmi jednoduché. Výšku vytažení volíte dle momentální potřeby. Přiobjednat jde i tyč (tyč s kloubem), která Vám zajistí pohodlné stahování u vyšších oken, nebo u oken s horší možností přístupu.

 

Plissé je výborným produktem, díky kterému změníte svůj domov snadno a rychle.

 

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Podzimní péče o exteriérovou stínící techniku

S přicházejícím studeným počasím nastává čas pravidelného podzimního úklidu, k němuž neodmyslitelně patří i úklid zahrady a okolí domu. A protože je podzim svými teplotami ideálním obdobím pro mytí oken, měli bychom se spolu s nimi zaměřit i na čištění a pravidelnou údržbu stínící techniky. V dnešním článku se zaměříme na péči o exteriérovou stínící techniku a sítě proti hmyzu.

Léto za námi, aneb co se u nás dělo v posledních měsících?

Někdy ten čas dost neúprosně letí. Neustále se něco děje, pracujeme na plné obrátky a všechno nám přijde, že bylo včera. A ono ejhle, už je to třeba 3 měsíce zpět. Připravili jsme si pro vás proto tento článek, abychom shrnuli, co jsme podnikali v posledních několika měsících, čeho jsme se zúčastnili a na čem pracujeme.

Venkovní žaluzie: Jak udržovat a čistit venkovní žaluzie?

Venkovní žaluzie jsou vhodné nejen pro moderní domy i byty. Jak ale dosáhnout, aby byly krásné a funkční i po několika letech používání? Dodržování postupů prodloužíte životnost venkovních žaluzií...

NOVĚ: Vyřešte financování nákupu stínění s úvěrem od Swiss Life Select a.s.

Nově zařazená možnost financování nákupu stínění přináší zákazníkům pohodlí a flexibilitu při realizaci jejich projektů. Swiss Life Select a.s. se postará o celý proces financování od začátku až do konce, aby zákazníkům usnadnila cestu k jejich požadovanému stínění.