zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Hledáte netradiční originální stínící variantu pro vaše okna? Zvolte plissé!

Plissé je vhodné jak pro klasická tak pro atypická okna, střešní okna i zimní zahrady. Široká nabídka barev, vzorů a potisků zajišťuje využití nejen v moderních budovách, ale i v rodinných domech a bytech se starší architekturou. Díky plissé dotvoříte atmosféru a vzhled interiéru dle požadovaného stylu. Stačí jen zvolit vhodnou variantu látky.

U plissé můžete zvolit kombinaci dvou látek, které se budou lišit stupněm propustnosti světla. Zatemňující látky zajístí přítmý pro klidný spánek nejen během noc, ale i přes den. Druhá zvolená látka s vyšším procentem propustnosti sehraje roli záclony, která chrání Vaše soukromí a zároveň nebrání využití slunečních paprsků v místnosti a vizuálnímu kontaktu s vnějším okolím.

 

Stínící materiál je skládaná textilie, která se díky povrchové úpravě proti přilnutí prachu dobře a snadno udržuje čistá. Při běžném úklidu stačí jemně přesát vysavačem. Díky pohyblivému hornímu a spodnímu profilu je umývání oken jednoduché. Látka se hned tak  nepomačká a neztratí svůj tvar.

Ovládání plastovým madlem je velmi jednoduché. Výšku vytažení volíte dle momentální potřeby. Přiobjednat jde i tyč (tyč s kloubem), která Vám zajistí pohodlné stahování u vyšších oken, nebo u oken s horší možností přístupu.

 

Plissé je výborným produktem, díky kterému změníte svůj domov snadno a rychle.

 

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Byli jsme na ČT1 v pořadu Polopatě a máme pro vás záznam

Dostalo se nám nabídky účasti v pořadu na ČT1. Byla to pro nás velká příležitost. Tak jsme se jí hned chopili a ve vysílání představili krásnou pergolu Artosi. Nestihli jste nás v přímém přenosu? Nevadí. Máme tu pro vás záznam.

Proč pořídit rolovací sítě proti hmyzu v zimě?

Sítě proti hmyzu jsou skvělým pomocníkem do domácnosti od jara až do podzimu. Přemýšlíte, že si je pořídíte? Vybírat můžete začít už nyní, ať si můžete užívat příchod jara bez starostí s otravným hmyzem.

Dveřní síť – praktické a elegantní řešení

Přemýšlíte, jak se nejlépe uchránit před nálety otravného hmyzu? Váš dům můžete vybavit sítěmi do oken a dveří, které vás problému jednoduše zbaví. A nemusíte se bát, sítě nemusí být pouze nevzhledné a nepraktické, v naší nabídce najdete produkty z kvalitních materiálů, v různě barevných provedeních, které váš domov naopak zkrášlí!

Aplikace pro výpočet výšky boxu venkovní žaluzie

V předešlém článku Vám kolegyně podrobně popsala, jak správně vypočítat výšku nábalu venkovní žaluzie. Náš partner pro výrobu stínící technik vyvinul také aplikaci pro chytré telefony, která Vám výšku nábalu žaluzie v okamžiku vypočítá.