zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Interiérová roleta s bočním vedením, to je Larra v boxu

Nedávno jsme vám představili novinku v sortimentu látkových rolet – roletu Larra. Nyní vás seznámíme s její další variantou, látkovou roletou Larra v boxu.

Všechny podoby látkové rolety Larra navrhl a v dílně Isotry vytvořil žádaný český designér Miroslavo. Elegantní vlnité tvary roletky dotváří moderní vzhled interiéru a nikdy se neokoukají.

 

Nabídka látkových rolet

 

V čem se liší tyto rolety?

Ptáte se, jaký je rozdíl mezi látkovou roletou Larra a látkovou roletou Larra v boxu? Vlastně se jedná o velmi podobný produkt. Látková roleta Larra v boxu má, na rozdíl od všech ostatních látkových rolet z naší nabídky, jeden atribut navíc. Jde o to, že tato roleta může být vybavena vedením po stranách.

roleta s bočním vedením

Jaké jsou možnosti vedení?

Roletu můžete mít volně visící nebo s bočním vedením. Boční vedení je lankem nebo vodící lištou.

  • Vedení lankem:

Při volbě bočního vedení lankem, bude mít látka po stranách transparentní plastové očko, kterým povede ocelové lanko o průměru 0,9 mm. Uchycení lanka se provádí pomocí držáku na stěnu nebo do podlahy.

  • Vedení vodící lištou:

V tomto případě je látka vedena ve vodících lištách, které lze objednat bočně nebo čelně předvrtané, nebo mohou být objednány předem nevrtané. Roletu Larra vedenou vodící lištou lze použít k zatemnění místnosti například v případě projekcí nebo prezentací. Avšak nedokáže místnost zatemnit 100%. Pro docílení co nejvyššího zatemnění doporučujeme vybírat látky z kategorie zcela zatemňující.

Při pořízení rolety Larra v boxu jistě neprohloupíte. A při volbě bočního vedení lištou si můžete užít třeba sluncem nerušený požitek z filmu přímo u vás doma i v pravé poledne.


Sandra Heierhoff




Zastínění má vliv na kvalitu spánku. Jaké zvolit?

Určitě už jste slyšeli, jaké podmínky jsou pro spánek nejlepší. Mezi ty hlavní patří dostatek tmy, přiměřená teplota a také klid. Pokud všechny tyto podmínky splníme, čeká nás plnohodnotný spánek a ráno se probudíme čilí a plní energie.

Horizontální žaluzie nebo látkové rolety?

Je to velmi často probírané téma. Když zvažujete interní zastínění oken, toto jsou dvě nejčastěji volené varianty. Jaké jsou jejich výhody?

Podpořte nás v prestižní soutěži ShopRoku 2019

Začala očekávaná událost roku - jedenáctý ročník prestižní soutěže ShopRoku 2019 od společnosti Heureka. Můžete hlasovat pro více e-shopů, zabere vám to ani ne minutku.

Venkovní rolety: Stálice, které svou oblíbenost neztrácí

I když už je to delší doba, kdy předokenní rolety zažívaly období své největší slávy, i dnes mají co nabídnout. Časy se sice změnily, ale kupředu šly i materiály a technologie, které z venkovních rolet dělají nejen spolehlivé stínění, ale také designový prvek.