zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Interiérová roleta s bočním vedením, to je Larra v boxu

Nedávno jsme vám představili novinku v sortimentu látkových rolet – roletu Larra. Nyní vás seznámíme s její další variantou, látkovou roletou Larra v boxu.

Všechny podoby látkové rolety Larra navrhl a v dílně Isotry vytvořil žádaný český designér Miroslavo. Elegantní vlnité tvary roletky dotváří moderní vzhled interiéru a nikdy se neokoukají.

 

Nabídka látkových rolet

 

V čem se liší tyto rolety?

Ptáte se, jaký je rozdíl mezi látkovou roletou Larra a látkovou roletou Larra v boxu? Vlastně se jedná o velmi podobný produkt. Látková roleta Larra v boxu má, na rozdíl od všech ostatních látkových rolet z naší nabídky, jeden atribut navíc. Jde o to, že tato roleta může být vybavena vedením po stranách.

roleta s bočním vedením

Jaké jsou možnosti vedení?

Roletu můžete mít volně visící nebo s bočním vedením. Boční vedení je lankem nebo vodící lištou.

  • Vedení lankem:

Při volbě bočního vedení lankem, bude mít látka po stranách transparentní plastové očko, kterým povede ocelové lanko o průměru 0,9 mm. Uchycení lanka se provádí pomocí držáku na stěnu nebo do podlahy.

  • Vedení vodící lištou:

V tomto případě je látka vedena ve vodících lištách, které lze objednat bočně nebo čelně předvrtané, nebo mohou být objednány předem nevrtané. Roletu Larra vedenou vodící lištou lze použít k zatemnění místnosti například v případě projekcí nebo prezentací. Avšak nedokáže místnost zatemnit 100%. Pro docílení co nejvyššího zatemnění doporučujeme vybírat látky z kategorie zcela zatemňující.

Při pořízení rolety Larra v boxu jistě neprohloupíte. A při volbě bočního vedení lištou si můžete užít třeba sluncem nerušený požitek z filmu přímo u vás doma i v pravé poledne.


Sandra Heierhoff




7 důvodů proč pořídit robotickou sekačku

Využití robotických sekaček na trávu přináší řadu výhod, které činí péči o zahradu jednodušší a efektivnější. Od úspory času až po vynikající vzhled trávníku, tyto moderní pomocníky lze považovat za skvělou investici do kvality a pohody vaší zahrady.

Jak na zastínění podkroví?

Prázdné půdní prostory mají své kouzlo a atmosféru, která přímo vybízí k vytvoření originální součásti bydlení. Většinou jsou atypické a veškeré vybavení je potřeba promyslet tak, aby do interiéru sedělo. Zastínění střešních oken je na půdě nejen nutností, ale také krásným doplňkem, který sladí design celého pokoje.

Máme za sebou skvělý workshop „Montáž fotovoltaické elektrárny“

Ve spolupráci s panem Tesárkem ze Svépomocí.cz a ENBRA, a.s. jsme připravili informačně nabitý workshop na téma „Montáž fotovoltaické elektrárny“. Byl určen především pro svépomocníky, ale místa si v něm našli i ti, kteří teprve zvažují nákup FVE a právě rozmýšlí, jestli se jim vyplatí zakázku zadat firmě, nebo ji přece jen zvládnou sami.

Netypické vertikální žaluzie

Vertikální žaluzie jsou elegantní, snadno se udržují a navíc se hodí nejen pro větší prosklené plochy, ale i pro plochy atypické. Pokud se vám tento typ stínění líbí, můžete si ho nechat vyrobit v podstatě pro jakékoliv okno.