zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Interiérová roleta s bočním vedením, to je Larra v boxu

Nedávno jsme vám představili novinku v sortimentu látkových rolet – roletu Larra. Nyní vás seznámíme s její další variantou, látkovou roletou Larra v boxu.

Všechny podoby látkové rolety Larra navrhl a v dílně Isotry vytvořil žádaný český designér Miroslavo. Elegantní vlnité tvary roletky dotváří moderní vzhled interiéru a nikdy se neokoukají.

 

Nabídka látkových rolet

 

V čem se liší tyto rolety?

Ptáte se, jaký je rozdíl mezi látkovou roletou Larra a látkovou roletou Larra v boxu? Vlastně se jedná o velmi podobný produkt. Látková roleta Larra v boxu má, na rozdíl od všech ostatních látkových rolet z naší nabídky, jeden atribut navíc. Jde o to, že tato roleta může být vybavena vedením po stranách.

roleta s bočním vedením

Jaké jsou možnosti vedení?

Roletu můžete mít volně visící nebo s bočním vedením. Boční vedení je lankem nebo vodící lištou.

  • Vedení lankem:

Při volbě bočního vedení lankem, bude mít látka po stranách transparentní plastové očko, kterým povede ocelové lanko o průměru 0,9 mm. Uchycení lanka se provádí pomocí držáku na stěnu nebo do podlahy.

  • Vedení vodící lištou:

V tomto případě je látka vedena ve vodících lištách, které lze objednat bočně nebo čelně předvrtané, nebo mohou být objednány předem nevrtané. Roletu Larra vedenou vodící lištou lze použít k zatemnění místnosti například v případě projekcí nebo prezentací. Avšak nedokáže místnost zatemnit 100%. Pro docílení co nejvyššího zatemnění doporučujeme vybírat látky z kategorie zcela zatemňující.

Při pořízení rolety Larra v boxu jistě neprohloupíte. A při volbě bočního vedení lištou si můžete užít třeba sluncem nerušený požitek z filmu přímo u vás doma i v pravé poledne.


Sandra Heierhoff




13 nejčastějších mýtů o fotovoltaice

Fotovoltaiky jsou dnes snad úplně všude. Ze všech stran se hrnou nabídky, reklamy, čím dál tím víc jich přibývá na okolních střechách. S tímto přichází i řada strašáků a fám. Jak to je doopravdy?

Recyklované materiály pro výrobu purenitového boxu

V dnešní době je důležitější než kdy jindy zaměřit se na udržitelnost a ekologické postupy ve všech oblastech našeho života, včetně výrobního průmyslu. Recyklované materiály se stávají klíčovým prvkem v boji proti plýtvání zdrojů a znečištění životního prostředí. Tento článek se zaměřuje na využití recyklovaných materiálů ve výrobě, konkrétně na příkladu purenitového boxu a bočního ostění, kde se ukazuje, jak mohou být inovativní materiály využity k vytvoření kvalitních a trvanlivých produktů.

Křivý chod žaluzie nebo špatné naklápění lamel? Poradíme, jak to vyřešit

Připravili jsme pro vás další dva jednoduché postupy na opravu dvou běžných závad interiérových žaluzií.  Opravy nejsou složité a nepotřebujete k nim žádné speciální nářadí. K opravě vám postačí běžné vybavení domácnosti.

Jaké jsou hlavní rozdíly u pergoly ARTOSI oproti konkurenčním bioklimatickým pergolám?

Během uplynulého roku jsme měli možnost se zúčastnit 3 velkých veletrhů a projít si tak více konkurenčních pergol. Článek nemá sloužit k hanění cizích produktů, ale k vyzdvižení výhod a kladů pergoly ARTOSI. Pokud se chystáte na koupi bioklimatické pergoly na vaši terasu a plánujete si projít více prodejců, zaměřte se na následující body.