zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak dostat přírodu do interiéru? Vsaďte na dřevěné žaluzie

Při výběru žaluzií do interiéru musíte myslet nejen na barvu a vzor, ale také celkovou atmosféru, kterou chcete pomocí stínění vytvořit. Trefou do černého jsou dřevěné žaluzie, které spolehlivě přivedou přírodu do vašeho interiéru  a dodají mu příjemnou, domácí atmosféru.

Dřevo voní, dýchá a dokáže vyčarovat příjemnou atmosféru. Tento obdivuhodný a všestranný přírodní materiál nás hřeje vnitřně i naopak, a není proto divu, že byl použit i na historicky první žaluzie. Svou pozici si dřevěné žaluzie drží už po několik staletí a nás nepřestávají bavit.

Proč jsou dřevěné žaluzie oblíbené?

  • Zmírňují nadvládu kovu, skla plastu a bojují proti strojové podobnosti a přesnosti těchto materiálů. Protože každý dřevěný kousek má svou přirozenou strukturu a je originální
  • Dřevo má skvělé tepelné vlastnosti a nepřebírá extrémní venkovní teploty, které okno přenáší
  • Drží si teplotu blízkou teplotě v interiéru, čímž stabilizuje vnitřní teploty
  • Dřevěně žaluzie se snadno udržují, stačí je setřít navlhčeným hadříkem s přípravkem na dřevěné povrchy
  • Díky moření si můžete vybrat v široké paletě různých dřevěných odstínů
  • Dřevěné žaluzie jsou dodávány ve všech běžných rozměrem na míru
  • Můžete si vybrat mezi klasickou lamelou 25 mm nebo rozšířenou lamelou 50 mm

  

Užijte si ozvěny přírody u vás doma a poznejte kouzlo dřevěných žaluzií na vlastní kůži.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Co je to Plisse? Opravdu nejde o papírové žaluzie

Skládané látkové žaluzie Plisse Váš interiér zútulní, doplní o moderní a elegantní prvek s více možnostmi. Plisse materiály obsahují skelné vlákno, které uvítají zejména alergici.

13 nejčastějších mýtů o fotovoltaice

Fotovoltaiky jsou dnes snad úplně všude. Ze všech stran se hrnou nabídky, reklamy, čím dál tím víc jich přibývá na okolních střechách. S tímto přichází i řada strašáků a fám. Jak to je doopravdy?

Plastové ploty: Jak vybrat ten pravý?

Plastové ploty jsou skvělou volbou, jsou pevné a odolné, neztrácí barvu a prakticky se o ně nemusíte starat. Jenže není plot jako plot a ne všechny plastové ploty mají tyto příjemné vlastnosti. Jak ale vybrat ten správný a nešlápnout při tom vedle?

Venkovní žaluzie na HS portály a rohové sestavy oken

Jaké jsou výhody stínění pro tyto případy a na co se vyplatí myslet? Přečtěte si krátký článek věnovaný právě tématu sestav venkovních žaluzií pro vstupní portály a rohová okna. Najdete zde vše podstatné i návod, jak jednoduše sestavu vyměřit.