zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak dostat přírodu do interiéru? Vsaďte na dřevěné žaluzie

Při výběru žaluzií do interiéru musíte myslet nejen na barvu a vzor, ale také celkovou atmosféru, kterou chcete pomocí stínění vytvořit. Trefou do černého jsou dřevěné žaluzie, které spolehlivě přivedou přírodu do vašeho interiéru  a dodají mu příjemnou, domácí atmosféru.

Dřevo voní, dýchá a dokáže vyčarovat příjemnou atmosféru. Tento obdivuhodný a všestranný přírodní materiál nás hřeje vnitřně i naopak, a není proto divu, že byl použit i na historicky první žaluzie. Svou pozici si dřevěné žaluzie drží už po několik staletí a nás nepřestávají bavit.

Proč jsou dřevěné žaluzie oblíbené?

  • Zmírňují nadvládu kovu, skla plastu a bojují proti strojové podobnosti a přesnosti těchto materiálů. Protože každý dřevěný kousek má svou přirozenou strukturu a je originální
  • Dřevo má skvělé tepelné vlastnosti a nepřebírá extrémní venkovní teploty, které okno přenáší
  • Drží si teplotu blízkou teplotě v interiéru, čímž stabilizuje vnitřní teploty
  • Dřevěně žaluzie se snadno udržují, stačí je setřít navlhčeným hadříkem s přípravkem na dřevěné povrchy
  • Díky moření si můžete vybrat v široké paletě různých dřevěných odstínů
  • Dřevěné žaluzie jsou dodávány ve všech běžných rozměrem na míru
  • Můžete si vybrat mezi klasickou lamelou 25 mm nebo rozšířenou lamelou 50 mm

  

Užijte si ozvěny přírody u vás doma a poznejte kouzlo dřevěných žaluzií na vlastní kůži.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Sítě proti hmyzu

Sítě proti hmyzu jsou jedním ze dvou způsobů jak zabránit vniknutí hmyzu do domu. Druhým způsobem je použití chemických odpuzovačů. Pojďme si o sítích proti hmyzu něco říci.

SOUTĚŽ: Zodpovězte 3 jednoduché otázky a vyhrajte aku vrtačku!

16. května je den stínicí techniky a my se rozhodli s ním spojit soutěž. Odpovězte na 3 jednoduché otázky a vyhrajte aku-příklepový šroubovák Trotec.

Klasická horizontální žaluzie je nejprodávanějším stíněním. Jak je to možné?

Moderní styly interiéru se neustále mění, nové trendy ovlivňují jejich vybavení. V našich bytech však stále zůstává základní stínící produkt, kterým je klasická hliníková žaluzie. Tato žaluzie se využívá k zastínění bytů, domů, chalup, kanceláří, výrobních hal, obchodů – a spoustě dalších míst.

Jaké jsou varianty vertikálních žaluzií?

Vertikální, svislé žaluzie tvoří součást mnoho domácností. Využívají se nejen jako stínící prvek, ale v případě potřeby také opticky předělí místnosti, nebo zakryjí něco, co nemá být vidět. Přemýšlíte nad vertikálními žaluziemi? Pojďte se s námi podívat, jaké varianty existují.