zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak dostat přírodu do interiéru? Vsaďte na dřevěné žaluzie

Při výběru žaluzií do interiéru musíte myslet nejen na barvu a vzor, ale také celkovou atmosféru, kterou chcete pomocí stínění vytvořit. Trefou do černého jsou dřevěné žaluzie, které spolehlivě přivedou přírodu do vašeho interiéru  a dodají mu příjemnou, domácí atmosféru.

Dřevo voní, dýchá a dokáže vyčarovat příjemnou atmosféru. Tento obdivuhodný a všestranný přírodní materiál nás hřeje vnitřně i naopak, a není proto divu, že byl použit i na historicky první žaluzie. Svou pozici si dřevěné žaluzie drží už po několik staletí a nás nepřestávají bavit.

Proč jsou dřevěné žaluzie oblíbené?

  • Zmírňují nadvládu kovu, skla plastu a bojují proti strojové podobnosti a přesnosti těchto materiálů. Protože každý dřevěný kousek má svou přirozenou strukturu a je originální
  • Dřevo má skvělé tepelné vlastnosti a nepřebírá extrémní venkovní teploty, které okno přenáší
  • Drží si teplotu blízkou teplotě v interiéru, čímž stabilizuje vnitřní teploty
  • Dřevěně žaluzie se snadno udržují, stačí je setřít navlhčeným hadříkem s přípravkem na dřevěné povrchy
  • Díky moření si můžete vybrat v široké paletě různých dřevěných odstínů
  • Dřevěné žaluzie jsou dodávány ve všech běžných rozměrem na míru
  • Můžete si vybrat mezi klasickou lamelou 25 mm nebo rozšířenou lamelou 50 mm

  

Užijte si ozvěny přírody u vás doma a poznejte kouzlo dřevěných žaluzií na vlastní kůži.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Zastínění má vliv na kvalitu spánku. Jaké zvolit?

Určitě už jste slyšeli, jaké podmínky jsou pro spánek nejlepší. Mezi ty hlavní patří dostatek tmy, přiměřená teplota a také klid. Pokud všechny tyto podmínky splníme, čeká nás plnohodnotný spánek a ráno se probudíme čilí a plní energie.

Užívejte si doma pohody bez nezvaných hostů

Ležíte na gauči, otevíráte oblíbený časopis nebo napínavou knížku, vedle sebe osvěžující drink. Těšíte se na relax, ale najednou okolo vás začne poletovat moucha a ne a ne zmizet a dát vám pokoj. Znáte to? Vyzrajte na otravný hmyz s okenními a dveřními sítěmi.

5 nejpoužívanějších druhů stínění: Které máte doma vy?

Domov je místo, kde jsme sami sebou, kde si můžete konečně v klidu vydechnout, místo kde se můžeme schovat… Zkrátka místo, kde nechceme, aby na nás bylo vidět. A k tomu slouží stínění oken, které se v posledních letech stalo nezbytnou a samozřejmou součástí domácnosti. Víte,  jaké jsou nejčastější druhy?

NOVINKA pro milovníky látkových rolet! Prohlédněte si látkovou roletu Larra

Látkové rolety jsou díky svým funkčním vlastnostem, ale také krásnému vzhledu stále populárnější. Z toho důvodu nyní rozšiřujeme naší nabídku o látkovou roletu Larra, která se pyšní unikátními vlnitými tvary, které rozzáří váš interiér.