zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak dostat přírodu do interiéru? Vsaďte na dřevěné žaluzie

Při výběru žaluzií do interiéru musíte myslet nejen na barvu a vzor, ale také celkovou atmosféru, kterou chcete pomocí stínění vytvořit. Trefou do černého jsou dřevěné žaluzie, které spolehlivě přivedou přírodu do vašeho interiéru  a dodají mu příjemnou, domácí atmosféru.

Dřevo voní, dýchá a dokáže vyčarovat příjemnou atmosféru. Tento obdivuhodný a všestranný přírodní materiál nás hřeje vnitřně i naopak, a není proto divu, že byl použit i na historicky první žaluzie. Svou pozici si dřevěné žaluzie drží už po několik staletí a nás nepřestávají bavit.

Proč jsou dřevěné žaluzie oblíbené?

  • Zmírňují nadvládu kovu, skla plastu a bojují proti strojové podobnosti a přesnosti těchto materiálů. Protože každý dřevěný kousek má svou přirozenou strukturu a je originální
  • Dřevo má skvělé tepelné vlastnosti a nepřebírá extrémní venkovní teploty, které okno přenáší
  • Drží si teplotu blízkou teplotě v interiéru, čímž stabilizuje vnitřní teploty
  • Dřevěně žaluzie se snadno udržují, stačí je setřít navlhčeným hadříkem s přípravkem na dřevěné povrchy
  • Díky moření si můžete vybrat v široké paletě různých dřevěných odstínů
  • Dřevěné žaluzie jsou dodávány ve všech běžných rozměrem na míru
  • Můžete si vybrat mezi klasickou lamelou 25 mm nebo rozšířenou lamelou 50 mm

  

Užijte si ozvěny přírody u vás doma a poznejte kouzlo dřevěných žaluzií na vlastní kůži.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Plastové palubky jsou záležitostí moderní doby

Plastové palubky jsou moderní alternativou k palubkám dřevěným. Vzhledově se jim spolehlivě vyrovnají a navíc mají skvělé vlastnosti, jako je dlouhá životnost a vysoká odolnost vůči UV záření a plísním, díky kterým se stávají stále oblíbenější variantou obkladu.  

Bude to velké! Veletrh For Arch 2023: produkty, vstupenky a workshopy

Koncem září proběhne největší mezinárodní stavební veletrh For Arch v Praze na Letňanech. I Labona bude jeho součástí a tentokrát to bude i interaktivní. Připravili jsme si pro vás nadupaný stánek a mnoho doprovodných aktivit. Vstupenky jsou pro vás zdarma.

Styly bydlení - skandinávský a minimalistický (1. díl)

Dnešní doba nabízí mnoho stylů a nápadů, jak si udělat své obydlí co nejpříjemnější. Podíváme se společně na to, jak si můžeme byt či dům vyladit interiérem nebo exteriérem a zároveň ukážeme, jaké stínění je nejvhodnější k danému stylu.

Jarní péče o exteriérovou stínicí techniku

S končícím studeným počasím nastává čas pravidelného jarního úklidu, k němuž neodmyslitelně patří i úklid zahrady a okolí domu. A protože je jaro svými teplotami ideálním obdobím pro mytí oken, měli bychom se spolu s nimi zaměřit i na čištění a pravidelnou údržbu stínící techniky. V dnešním článku se zaměříme na péči o exteriérovou stínící techniku a sítě proti hmyzu.