zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak jsem nakupovala látkové rolety přes e-shop

I žena dokáže do svého domova sama vybrat, vyměřit, nakoupit a namontovat látkové rolety, tak aby nejen ladily k interiéru, ale také perfektně stínily. Nevěříte? Podívejte se na náš článek, dokážeme vám, že to není nic neobvyklého ani těžkého.

Velmi často slýcháme od našich zákazníků a hlavně zákaznic, že mají obavy z nákupu stínící techniky pouze přes e-shop a nevěří si, že to zvládnou. Rozhodli jsme se, že vám celý popis nákupu přiblížíme a to rovnou z pohledu naší zákaznice.

Příběh zákaznice

Jako žena ráda zkrášluji nejen sebe, ale také svůj domov. Začala jsem tedy na internetu hledat, čím bych si zastínila okna. Klasické horizontální žaluzie se mi nelíbí, proto když jsem narazila na látkové rolety v e-shopu Labona, věděla jsem, že to je přesně to, co domů chci.

V e-shopu jsem se dozvěděla, že neprovádí vyměření a montáž, a trochu mě to vyděsilo. To si mám vyměřit a namontovat sama? Ze zvědavosti jsem se podívala na návody, klikla jsem hned na první s názvem Fotonávod na vyměření a objednání a přečetla si ho. Vzhledem k tomu, že byl šikovně zpracovaný a pochopila jsem ho i já a to rozhodně nejsem technický typ, rozhodla jsem se jít do toho.

Nejen látka, ale i světelná propustnost

Vzala jsem si metr a podle návodu, kde mi v případě váhání pomohly obrázky, jsem během chvilky vyměřila šířku a výšku okna a pustila se do vyplnění objednávky. I s tím mi pomohl návod. Zadala jsem vyměřené rozměry a zarazila se u výběru barvy látky.

U každé látky jsou vypsány hodnoty světelných faktorů. Pustila jsem se do přemýšlení nejen o barvě, ale také o síle zatemnění, kterou budu v jednotlivých pokojích potřebovat. Nakonec jsem vybrala do pokojů různé látky. Do ložnice látku zcela zatemňující pro nerušený spánek a do obýváku látku se vzorem, který se podobá vzoru, který mám na polštářích na pohovce. Ovládání jsem zvolila klasické, na řetízek.

Nakonec se mi v košíku nahromadilo 5 roletek a já přešla k výběru platby a zadání kontaktních údajů a objednávku odeslala. Platbu jsem provedla kartou online, takže objednávka byla ihned zaplacena.

A hurá na montáž

Na e-mail mi ihned došlo potvrzení objednávky a také e-mail o přijetí platby. Později toho dne došel další e-mail, že má objednávka byla zadána do výroby a předběžný termín, kdy mi roletky dorazí. Den před termínem doručení jsem obdržela další e-mail. Tentokrát s informací, že zboží bylo expedováno a druhý den mi bude doručeno. Všechny e-maily jsou veselé a vtipnou formou informují o stavu objednávky. Než mi zboží bylo doručeno, došel mi dopis s brožurkou a montážním návodem.

Balíček mi doručila dopravní společnost, která mi poslala SMS, že mi bude zboží doručovat. A já se začala těšit na montáž. Znovu jsem prostudovala montážní návod a zhlédla video. Zakoupila jsem si vruty a hmoždinky, od kamaráda si zapůjčila Aku vrtačku a pustila se do práce podle návodu a videa. Montáž byla jednoduchá. Na zeď jsem přichytila boční díly a roletku do nich nacvakla.

Co bylo nejtěžší?

Obávala jsem se montáže a vyměření, ale nakonec mi nejvíce času a přemýšlení zabral výběr látky. Uvědomila jsem si, kde roletka bude a sladila ji s vybavením pokoje. Ani si nedokážete představit, jak jsem byla šťastná a jak je to krásný pocit, že jsem vše zvládla úplně sama!

O svou zkušenost s nákupem v e-shopu Labona jsem se podělila na portálu Heuréka. Svou práci jsem také sdílela na Facebooku, kde jsem společnost Labona označila.

Jak vidíte, není to nic neobvyklého a pořízení stínění může být i zábava. Nebojte se a vyberte to pravé stínění.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Rolety a žaluzie - které vybrat?

Váháte nad nákupem interiérového stínění a nejste si jisti, po kterém šáhnout? Na výběr je mnoho, k těm nejoblíběnějším však patří horizontální žaluzie a látkové rolety.

Proč si pořídit markýzu právě teď?

Nejefektivnější způsob je právě pořízení venkovní markýzy. Díky velkému výběru barev a vzorů, totiž markýza nejen stíní, ale i skvěle vypadá!

Ideální stínění do koupelny

Okno v koupelně hraje důležitou roli především kvůli větrání a také kvůli dennímu světlu. Jsou ale situace, kdy je potřeba zajistit soukromí a vybrat vhodný typ stínění, které vás ochrání před očima zvědavých kolemjdoucích.

Žaluzie se dají použít i velmi originálně

Víte, že žaluzie umí mnohem víc než jen znemožnění průniku světla do místnosti a ukrytí života v domě před zvídavými pohledy z venku?