zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak opravit síťovinu u sítí proti hmyzu?

Máte doma okenní síť nebo dveřní síť proti hmyzu, která je v dobrém stavu a bez koroze, ale protrhla nebo poškodila se vám síťovina? Nemusíte kupovat celou novou síť. S trochou šikovnosti zvládnete síťovinu vyměnit sami. Poradíme vám jak na to.

Poškozená dveřní nebo okenní síťovina nemusí okamžitě znamenat investici do nové sítě proti hmyzu. Pokud je jinak v dobrém stavu, zkuste si ji sami opravit. Není to nic těžkého. Následujte návod, který jsme pro vás připravili a za chvilinku máte okenní síť jako novou.

 

Nabídka sítí proti hmyzu

 

Jak opravit síť proti hmyzu

1. Nová síťovina

Nejprve si musíte vyměřit a koupit novou síťovinu. Vždy vyměřte síťovinu cca o 5 cm na každé straně delší, ať máte dostatečnou rezervu.

2. Vytažení gumového profilu

Novou síťovinu už máte doma a můžete se pustit do výměny. Je potřeba z rámu vytáhnout gumový profil. Začátek je potřeba opatrně podebrat a dále vytahovat.

 oprava sítě proti hmyzu

3. Nachystání nové síťoviny

Přiložte novou síťovinu, jestli opravdu rozměry sedí (nejlépe, když je síťovina o trochu větší).

 jak opravit síť proti hmyzu

4. Uchycení síťoviny

Nyní zatlačíme přes gumový profil síťovinu do rámu. Dbáme na to, aby síť byla napnutá.

 oprava síťoviny

5. Ořízneme přesahy

Posledním krokem je oříznutí přesahu síťoviny. Oříznutí provedeme lámacím nožíkem. Nezapomeňte oříznutí provést opatrně, ať si nepoškrábete rám.

servis sítě proti hmyzu

 

Nabídka náhradních dílů

 

Přejeme hodně zdaru a trpělivosti! Po výměně síťoviny můžete síť usadit zpátky do okna a máte hotovo. Věříme, že to zvládnete a budete z toho mít nejen dobrý pocit, ale daleko větší komfort, bez komárů a dalšího otravného hmyzu.

Mohlo by vás také zajímat:

Sandra Heierhoff




Vedra v létě? Takto bude v pokojích příjemně

Léto už je v plném proudu a vy možná zjišťujete, že doma není úplně tak, jak byste si představovali pro odpočinek v parných dnech. Ať už bydlíte v domě nebo v bytě rozhodně není špatné mít stínící systémy, které vaše letní dny pro čtení doma či koukání na televizi udělá podstatně příjemnější. To nemluvě o spaní v noci, kdy se člověk převaluje ze strany na stranu a snaží se vyhledat alespoň nějaké chladnější místečko, obzvláště u takových podkrovních bytů či pokojů v domě.

 

 

Recyklované materiály pro výrobu purenitového boxu

V dnešní době je důležitější než kdy jindy zaměřit se na udržitelnost a ekologické postupy ve všech oblastech našeho života, včetně výrobního průmyslu. Recyklované materiály se stávají klíčovým prvkem v boji proti plýtvání zdrojů a znečištění životního prostředí. Tento článek se zaměřuje na využití recyklovaných materiálů ve výrobě, konkrétně na příkladu purenitového boxu a bočního ostění, kde se ukazuje, jak mohou být inovativní materiály využity k vytvoření kvalitních a trvanlivých produktů.

Kvalitní žaluzie a rolety vnesou do kanceláří komfort a pohodu

Připravte nejen pro sebe, ale i pro své zaměstnance příjemné prostředí, které na ně bude mít pozitivní vliv a zvedne jejich kreativitu pomocí nové stínící techniky.

Akce 4 + 1 na interiérové stínění a sítě proti hmyzu

Další výhodná akce je tu. Pořiďte si 5 kousků interiérového stínění a jeden z nich dostanete zdarma. Více k akci se dozvíte v článku.