zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak se čistí lamely vertikálních žaluzií?

Častá otázka všech zákazníků, kteří si objednávají vertikální žaluzie: Jak mám čistit lamely vertikálních žaluzií?

Pravidelná údržba

Na pravidelnou údržbu vertikálních žaluzií se používá vysavač. Doporučujeme při každém větším úklidu, vysát od prachu i vertikální žaluzie. Podaří se Vám tak docílit neprašnosti vertikálních žaluzií. Vaše žaluzie budou mít pořád stejný odstín jako při nákupu.

Lehké znečištění

Při náhodném znečištění od dotyků rukou, nebo otření se Vašeho mazlíčka o vertikální žaluzie, použijeme „klasiku“. Na toto znečištění použijte obyčejný saponát a vlhčený hadřík. Látku otřete navlhčeným hadříkem a nechte uschnout. Skvrny přírodního charakteru se Vám podaří z vertikální žaluzie odstranit.

Vertikální žaluzie bude zase jako nová!

Znečištění kouřením nebo dlouhodobějším používáním

Když se v místnosti kouří, žaluzie začnou žloutnout. Po dlouhodobějším používání a zanedbání pravidelné údržby se látky u vertikálních žaluzií nevratně změní. Jejich barva již většinou nejde vrátit zpět ani odborným čistěním. V tom případě Vám doporučujeme objednat si nové látky vertikální ch žaluzií. Kolejnici a mechanismus můžete nechat stejný a koupit si jen náhradní látky.

 

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Jak vyměřit podomítkové purenitové boxy pro venkovní žaluzie?

Purenitové boxy jsou nejen nejideálnější varianta pro podomítkové venkovní žaluzie, ale i jeden z nejjednodušších produktů k vyměření. Díky snadnému vyměření jsou vhodným produktem pro objednání právě na e-shopu.

Jsou vhodné žaluzie do vlhkého prostředí?

Snad v každém domě či bytě se řeší tato otázka. V koupelně, prádelně či u bazénu. V těchto místnostech je nesmírně vlhko...

Nevyhazujte peníze za protápění - kupte si venkovní rolety!

Je tu už chladné zimní období, které nás nutí trávit více a více času uvnitř našich domů a bytů. Zdi snáze chladnou, začínáme více topit. Jak ušetřit za topení a užít si teplo domova i v třeskuté zimě?

Vliv barev na psychiku: podle čeho vybrat barvu stínění?

Barvy, kterými se obklopujeme, působí na naše psychické rozpoložení. Nejen, že mají vliv na naši náladu, ale dokáží ovlivnit i koncentraci a míru odpočinku. Vybírat barvy bychom proto měli především podle toho, jak na nás působí a nikoli jen podle módních trendů.