zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak se čistí lamely vertikálních žaluzií?

Častá otázka všech zákazníků, kteří si objednávají vertikální žaluzie: Jak mám čistit lamely vertikálních žaluzií?

Pravidelná údržba

Na pravidelnou údržbu vertikálních žaluzií se používá vysavač. Doporučujeme při každém větším úklidu, vysát od prachu i vertikální žaluzie. Podaří se Vám tak docílit neprašnosti vertikálních žaluzií. Vaše žaluzie budou mít pořád stejný odstín jako při nákupu.

Lehké znečištění

Při náhodném znečištění od dotyků rukou, nebo otření se Vašeho mazlíčka o vertikální žaluzie, použijeme „klasiku“. Na toto znečištění použijte obyčejný saponát a vlhčený hadřík. Látku otřete navlhčeným hadříkem a nechte uschnout. Skvrny přírodního charakteru se Vám podaří z vertikální žaluzie odstranit.

Vertikální žaluzie bude zase jako nová!

Znečištění kouřením nebo dlouhodobějším používáním

Když se v místnosti kouří, žaluzie začnou žloutnout. Po dlouhodobějším používání a zanedbání pravidelné údržby se látky u vertikálních žaluzií nevratně změní. Jejich barva již většinou nejde vrátit zpět ani odborným čistěním. V tom případě Vám doporučujeme objednat si nové látky vertikální ch žaluzií. Kolejnici a mechanismus můžete nechat stejný a koupit si jen náhradní látky.

 

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Ideální stínění do koupelny

Okno v koupelně hraje důležitou roli především kvůli větrání a také kvůli dennímu světlu. Jsou ale situace, kdy je potřeba zajistit soukromí a vybrat vhodný typ stínění, které vás ochrání před očima zvědavých kolemjdoucích.

Největší veletrh žaluzií

Největší veletrh žaluzií, rolet, pergol a markýz na světě! Byli jsme na R+T ve Stuttgartu!

Pergola Artosi – středobod vaší zahrady

Chystáte se trávit více času na zahradě, ale nemáte tam dostatek zastíněného prostoru, kde se můžete usadit a odpočívat? Nebo rádi v suchu nasloucháte bubnování kapek letního deště? Pak pro vás máme skvělého parťáka, a to bioklimatickou pergolu.

Dopřejte venkovnímu stínění zaslouženou péči za dobře odvedenou práci

Podzim se pomalu ale jistě blíží. Většina z nás se každoročně vrháme do pravidelného úklidu. A péče o stínění by měla být jeho součástí. Během horkých letních dní nás chrání před pálivými paprsky, dopřává nám příjemné klima, nebo nám umožňuje nerušený spánek i v ranních hodinách, kdy slunce už pomalu vychází. Proto si také zaslouží péči a chvíli našeho času.