zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak se udržuje venkovní markýza?

V dnešní době již v podstatě nijak. Venkovní markýza se skládá z několika částí. Celohliníková odlehčená konstrukce, látka a většinou motor nebo klika. Celohliníková konstrukce markýzy se nemusí nijak promazávat ani servisovat. Tato konstrukce markýzy je vyvinuta zcela bezúdržbově.

Je venkovní markýza i proti dešti?

Látka nevyžaduje žádnou speciální údržbu. Samozřejmě když markýza zmokne a svinete ji, dá rozum, že další den je dobré jí nechat proschnout. Nic se ale markýze nestane, když bude svinutá a zvlhlá delší dobu. Je totiž perfektně ošetřena. Markýzové látky v nabídce společnosti ISOTRA a.s. jsou ošetřeny speciální povrchovou úpravou CLEANGARD, která využívá ultramoderní systém ochrany markýzových látek NPP (Nanotechnology Protection Process). Tato technologie dodává látkám maximální voděodolnost a chrání látku proti vodě a špíně z dlouhodobého hlediska.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Screenové rolety – zastínění na balkón i pergolu

Rádi odpočíváte venku na čerstvém vzduchu a tím nejlepším místem pro tento odpočinek je pro vás balkon nebo třeba pergola? Pak tu pro vás máme skvělý tip na zastínění a případně i odclonění od větru – screenové rolety.

Jak jsem vyčistila vertikální žaluzie od prachu a otisku prstů?

Zima je tu a k ní patří Vánoce. Než jsem začala s vánoční výzdobou domácnosti, pustila jsem se do úklidu. Nejen v práci, ale i doma mám vertikální žaluzie, ze kterých je třeba odstranit prach.

9 tipů pro výběr spolehlivého dodavatele stínící techniky

Chystáte se pořídit domů stínění? Začínáte se dívat po vhodném dodavateli, prohlížíte e-shopy nebo hledáte kamennou prodejnu? Sepsali jsme článek, který vám dá pár základních tipů, jak vybrat správně a vyhnout se zbytečným komplikacím nebo zklamání.

Křivý chod žaluzie nebo špatné naklápění lamel? Poradíme, jak to vyřešit

Připravili jsme pro vás další dva jednoduché postupy na opravu dvou běžných závad interiérových žaluzií.  Opravy nejsou složité a nepotřebujete k nim žádné speciální nářadí. K opravě vám postačí běžné vybavení domácnosti.