zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak se udržuje venkovní markýza?

V dnešní době již v podstatě nijak. Venkovní markýza se skládá z několika částí. Celohliníková odlehčená konstrukce, látka a většinou motor nebo klika. Celohliníková konstrukce markýzy se nemusí nijak promazávat ani servisovat. Tato konstrukce markýzy je vyvinuta zcela bezúdržbově.

Je venkovní markýza i proti dešti?

Látka nevyžaduje žádnou speciální údržbu. Samozřejmě když markýza zmokne a svinete ji, dá rozum, že další den je dobré jí nechat proschnout. Nic se ale markýze nestane, když bude svinutá a zvlhlá delší dobu. Je totiž perfektně ošetřena. Markýzové látky v nabídce společnosti ISOTRA a.s. jsou ošetřeny speciální povrchovou úpravou CLEANGARD, která využívá ultramoderní systém ochrany markýzových látek NPP (Nanotechnology Protection Process). Tato technologie dodává látkám maximální voděodolnost a chrání látku proti vodě a špíně z dlouhodobého hlediska.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Jak si vybrat vertikální žaluzie?

Vertikální žaluzie mají využití především pro větší plochy. Je to dáno možností použití až do šířky 5,9m a maximální plochy 12,5m2. Dnes již neplatí, že se používají jen do kanceláří.

Proč zvolit PurBoxy namísto krycích plechů pod fasádu?

Často se setkáváme s dotazem, proč jsou žaluzie s PurBoxy výhodnější, než s klasickými krycími plechy. Tak se na to pojďme podívat podrobněji a vysvětlit si hlavní rozdíly.

Prefabrikace ve stavebnictví: Překladový Purbox jako klíč k efektivitě a rychlosti

V éře, kdy se moderní stavebnictví neustále vyvíjí směrem k větší efektivitě a rychlosti, přichází prefabrikace jako klíčové řešení. Překladový Purbox od společnosti Labona.cz stojí v popředí této inovace, ukazující, jak může být jednoduchý produkt revolučním prvkem ve stavebním průmyslu.

Kam použít japonské stěny?

Slyšeli jste už o japonských stěnách? Pokud ano, tak je skvělé, že máte přehled. A víte, že jdou použít i jinam, než jen k zastínění oken? Pokud ne, tak si přečtěte následující článek.