zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak se udržuje venkovní markýza?

V dnešní době již v podstatě nijak. Venkovní markýza se skládá z několika částí. Celohliníková odlehčená konstrukce, látka a většinou motor nebo klika. Celohliníková konstrukce markýzy se nemusí nijak promazávat ani servisovat. Tato konstrukce markýzy je vyvinuta zcela bezúdržbově.

Je venkovní markýza i proti dešti?

Látka nevyžaduje žádnou speciální údržbu. Samozřejmě když markýza zmokne a svinete ji, dá rozum, že další den je dobré jí nechat proschnout. Nic se ale markýze nestane, když bude svinutá a zvlhlá delší dobu. Je totiž perfektně ošetřena. Markýzové látky v nabídce společnosti ISOTRA a.s. jsou ošetřeny speciální povrchovou úpravou CLEANGARD, která využívá ultramoderní systém ochrany markýzových látek NPP (Nanotechnology Protection Process). Tato technologie dodává látkám maximální voděodolnost a chrání látku proti vodě a špíně z dlouhodobého hlediska.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Jak zabezpečit domácnost před odjezdem na dovolenou?

Odjíždíte na prodloužený víkend nebo na delší dovolenou? Potřebujete zabezpečit dům před nechtěnou návštěvou? I to může být dobrý důvod k instalaci venkovních rolet či žaluzií. Stisknutím jednoho tlačítka můžete naprogramovat stínění tak, že případné zloděje odradíte, nebo alespoň znejistíte.

Nové plastové plotovky ECO

K nabídce produktů na našem e-shopu patří nejen stínicí technika, ale také další produkty pro váš dům. Třeba prvky, kterými území vašeho pozemku ohraničíte,  plastové ploty, u kterých nyní rozšiřujeme nabídku o plastové plotové laťky a k nim padnoucí krytky.

Kde všude se dají využít plastové plotové profily?

Věděli jste o tom, že plastové plotové profily nemusíte použít pouze pro sestavení plotového pole? Co takhle nový zahradní stolek či lavičky? Vyzkoušejte levnou variantu, se kterou můžete získat trvanlivý zahradní nábytek v dekoru, který si sami zvolíte.

TOP 5 nejkrásnějších a nejelegantnějších řešení stínění

Interiérové stínění není jenom funkčním doplňkem, který nám umožní libovolně regulovat sluneční svit, ale také designovým detailem, který dokáže dodat našemu interiéru moderní, útulnou atmosféru.