zavřít
Můžete začít psát.
Výsledky hledání se objeví zde.

Jak se udržuje venkovní markýza?

V dnešní době již v podstatě nijak. Venkovní markýza se skládá z několika částí. Celohliníková odlehčená konstrukce, látka a většinou motor nebo klika. Celohliníková konstrukce markýzy se nemusí nijak promazávat ani servisovat. Tato konstrukce markýzy je vyvinuta zcela bezúdržbově.

Je venkovní markýza i proti dešti?

Látka nevyžaduje žádnou speciální údržbu. Samozřejmě když markýza zmokne a svinete ji, dá rozum, že další den je dobré jí nechat proschnout. Nic se ale markýze nestane, když bude svinutá a zvlhlá delší dobu. Je totiž perfektně ošetřena. Markýzové látky v nabídce společnosti ISOTRA a.s. jsou ošetřeny speciální povrchovou úpravou CLEANGARD, která využívá ultramoderní systém ochrany markýzových látek NPP (Nanotechnology Protection Process). Tato technologie dodává látkám maximální voděodolnost a chrání látku proti vodě a špíně z dlouhodobého hlediska.

Mohlo by vás také zajímat:

Pavel Hrdlička




Stínící technika a bezpečnost dětí

Zvědavost dětí občas přináší nebezpečné situace, ve kterých svoji roli může sehrát také stínící technika. Děti rády zkouší nové věci, objevují svět. Proto je důležité zabezpečit nejen vybavení domácnosti, ale také stínící techniku.

Screenové rolety – zastínění na balkón i pergolu

Rádi odpočíváte venku na čerstvém vzduchu a tím nejlepším místem pro tento odpočinek je pro vás balkon nebo třeba pergola? Pak tu pro vás máme skvělý tip na zastínění a případně i odclonění od větru – screenové rolety.

Jak správně vybrat žaluzie?

Pojem „žaluzie“ je často používaný pro všechny možné produkty stínicí techniky. Pokusíme se vám snadno a přehledně vysvětlit, jaké druhy žaluzií najdete v naší nabídce. Dále jejich hlavní výhody a kde se nejčastěji používají.

Jak vybrat správné žaluzie pro vaše okna?

Sedíte doma a dumáte, jaké stínění by bylo pro váš domov vhodné? Mrkněte se na pár rad v našem průvodci. Snáze se pak rozhodnete pro správný typ.